Ρόδος: Ταχύπλοο μετέφερε 10 λ@θρομετανάστες, ένας πνίγηκε πριν βγει στη στεριά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
vithismeno

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο, έπειτα από την απόβαση 10 παράνομων μεταναστών  στην περιοχή Κάτω Πέτρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι αρμόδιες αρχές, ένα τουλάχιστον άτομο έχασε τη ζωή του, στην διάρκεια αυτής της αποβίβασης δεν μπόρεσε να βγει στη στεριά και πνίγηκε.

Στελέχη του λιμενικού σώματος και ειδικός δύτης, είναι αυτή την ώρα στην περιοχή όπου και διεξάγεται η επιχείρηση.

nekros-rodo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι κριμα που πνιγηκε μονο ο ενας και οχι και οι 10

  2. Μια χωρα ερμαιο των πασης φυσεως λαθροδιακινητων!!!!!!! Χοντρες μπιζνες!!!!!!! Και ενα Λιμενικο να τρεχει δυστυχως, κατοπιν εορτης, να μαζευει τους λαθρο και να τους πηγαινει για νταντεμα εις βαρος των κοροιδων που υποφερουν απο την λαιλαπα του κορωνοιου και απο αφραγκιες και απο κλεισουρα!!!!!!!!!! Ετσι εχουν καταντησει την χωρα οι τελευταιες κυβερνησεις!!!!!!!! Ολα για τους λαθρο, οι οποιοι το εχουν καταλαβει και με την βοηθεια των αλητων των ΜΚΟ, κουβαλιουνται με το ετσι θελω για να κανουν ντολτσε βιτα στην χρεοκωπημενη Μπανανια!!!!!!!!! Αυτοι που τους κουβαλησαν συνεληφθησαν;;;;;;; Επρεπε η φυλακη για τους λαθροδιακινητες να ειναι πανω απο 20 χρονια ακατεβατα!!!!!!! Αλλα ειπαμε, εδω κυβερνουν…..
    φιλεσπλαχνοι λαθρολαγνοι, αυτους ψηφιζετε!!!!!!!!!!

  3. Όταν λέμε Κάτω πέτρες εννοούμε σχεδόν κεντρικα ,μια ανασα από τα ξενοδοχεία της πόλης,σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο να φτάνουν με ταχύπλοο και κανείς να μην αντιδρά παλιοξεφτιλες

  4. Γρήγορα στην πλατεία Βικτωρίας. Είμαστε ψυχάρες εμείς.

Comments are closed.