Ρόδος: Σήμερα στις 12:00 η κηδεία της 31χρονης Δώρας

Κοινοποίηση:
Καταγραφή3

Βαρύ το κλίμα σήμερα στη Ρόδο όπου στις 12:00 θα γίνει η κηδεία της 31χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, που είχε βεβαρυμμένο παρελθόν.

Η κηδεία, σύμφωνα με το Mega, θα γίνει στις 16:00 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου εφημέριος είναι ο θείος της Δώρας, αδερφός του μπαμπά της. Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 12:00, θα γίνει η κηδεία του αυτόχειρα δολοφόνου της.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει όσα έγιναν από το οπλισμένο χέρι του 40χρονου. «Περίμενα την κόρη μου να την πάρω για να την πάω στο μάθημα. Εκείνη την στιγμή ακούω δύο πυροβολισμούς. Βλέπω καπνούς, την πόρτα ανοιχτή του αυτοκινήτου και ένα σώμα πεσμένο. Δεν φαντάστηκα ότι κάποιος μπορεί να πυροβόλησε. Εκείνη τη στιγμή βλέπω το αυτοκίνητο με τον δράστη να περνάει δίπλα μου. Και φτάνοντας δίπλα στο αμάξι που ήταν σπασμένα τα τζάμια, είδα την κοπέλα ανάσκελα χτυπημένη, και τότε συνειδητοποίησα» δήλωσε στην Κοινωνία Ώρα MEGA ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος.

«Δεν την ήξερα την κοπέλα, αλλά ήταν σαν άγγελος. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν γίνεται ο καθένας να αυτοδικεί με αυτό τον τρόπο. Έχω δύο κόρες και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν τύχω σε κάτι τέτοιο τί θα γίνει; Έχω σοκαριστεί από χθες» πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: