Ρωσικό επίτευγμα! Στο 100% η αποτελεσματικότητα του δεύτερου ρωσικού εμβολίου EpiVacCorona

Κοινοποίηση:
εμβολιο EpiVacCorona

Σύμφωνα με πληροφορίες που γνωστοποιούνται σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου από την αρμόδια εποπτική Αρχή, η αποτελεσματικότητα του δεύτερου ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, EpiVacCorona, ανέρχεται στο 100%.
Τα αποτελέσματα αυτά προκύπτουν από την πρώτη και δεύτερη φάση κλινικών δοκιμών που υποβλήθηκε το εμβόλιο, όπως αναφέρει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών και την Ανθρώπινη Ευμάρειας.

Το εν λόγω εμβόλιο αναπτύχθηκε από το κρατικό Ερευνητικό Κέντρο Ιολογίας και Βιοτεχνολογίας Vector.
Το EpiVacCorona καταχωρήθηκε από τη Ρωσία τον περασμένο Οκτώβριο, μετά και το Sputnik V το πρώτο εμβόλιο που καταχωρήθηκε παγκοσμίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Επειδή όλο το Ελληνοευρωπαϊκό σκυλολόϊ που νοιάζεται για την υγεία των υπηκόων του, δεν θα δει και δεν θα ακούσει ποτέ ΠΩΣ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του δεύτερου ρωσικού εμβολίου EpiVacCorona ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ 100% (την ώρα που η αποτελεσματικότητα επιτυχίας των άλλων που κυκλοφορούν βρίσκεται στο ποσοστό των 60 έως 90 %) γιατί και η ανιψούλα μου που είναι τριών ετών, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
    ΕΣΥ ΙΘΑΓΕΝΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ; ; ;
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.