Ρούχα: Έξυπνα κόλπα για να στεγνώνουν γρήγορα τον χειμώνα

Κοινοποίηση:
Woman,Is,Hanging,Laundry,On,The,Balcony,And,Wash,Your

Δεν είναι ποτέ εύκολο να στεγνώσεις ρούχα τους χειμερινούς μήνες, αλλά δεν είναι αδύνατο και υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το στεγνωτήριο. Για να το αποφύγετε λοιπόν, η Μirror, δίνει έξυπνες συμβουλές για να στεγνώνετε γρήγορα και εύκολα τα ρούχα σας.

Βάλτε τα σε έναν επιπλέον κύκλο στυψίματος

Αφού τελειώσει το πρόγραμμα του πλυντηρίου, προγραμματίστε ακόμη έναν κύκλο στυψίματος. Τα ρούχα θα στραγγίσουν κι άλλο περιττό νερό.

 Το κόλπο με την πετσέτα

Αφού τα βγάλετε από το πλυντήριο, βάλτε τα σε μία πετσέτα και τυλίξτε την σε κυκλικό σχήμα. Έτσι θα απορροφηθεί μεγάλο μέρος της υγρασίας και θα στεγνώσουν γρηγορότερα.

Μην υπερφορτώνετε την απλώστρα

Αφήστε κενό ανάμεσα στα ρούχα. Χρειάζονται αέρα για να στεγνώσουν γρηγορότερα. Αν υπάρχει χώρος στο μπαλκόνι χρησιμοποιήστε καλύτερα δύο απλώστρες.

Απλώστε τα στα καλοριφέρ

 Τα καλοριφέρ σας σίγουρα καίνε τους κρύους μήνες του χειμώνα. Οπότε, εκμεταλλευτείτε το και τοποθετείστε πάνω τους τα ρούχα για να στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα. Μπορείτε επίσης να βάλετε την απλώστρα δίπλα σε ένα καλοριφέρ.

Χρησιμοποιείστε θερμαινόμενες κρεμάστρες και απλώστρες

 Υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά τόσο ειδικές θερμαινόμενες απλώστρες, όσο και θερμαινόμενες κρεμάστρες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ.

Στεγνώστε τα με το πιστολάκι

 Αν βιάζεστε πολύ και πρέπει να φύγετε, αλλά δε θέλετε να ρισκάρετε να βάλετε τα ευαίσθητα ρούχα σας στο στεγνωτήριο, στεγνώστε τα με το πιστολάκι σας. Έτσι, επισπεύδετε την όλη διαδικασία και σε λίγα λεπτά, θα είναι έτοιμα.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: