Ρούλα Κορομηλά: «Η βία και οι μπράβοι δεν μπορεί να είναι πρότυπα για τα παιδιά»

Κοινοποίηση:
02ffa0_roula_koromila_

Η Ρούλα Κορομήλα, ήταν παρούσα στα MAD Awards όπου σημειώθηκε ο καβγάς ανάμεσα στους δύο τράπερ και αποδοκίμασε φανερά το γεγονός.

«Όλο αυτό μου δημιούργησε έντονο προβληματισμό, γιατί είναι νέοι άνθρωποι που έχουν εκατομμύρια ακολούθους. Η βία και οι μπράβοι δεν μπορεί να είναι πρότυπα για τα νέα παιδιά», είπε αρχικά σχολιάζοντας τα επεισόδια στην εκδήλωση.

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα οικογένειες με παιδάκια που ήταν σε μια γιορτή χαράς και στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες όλου του κόσμου από διάφορα είδη και όχι μόνο από το συγκεκριμένο. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια όλων μας είναι θλιβερό».

«Εμένα αυτό το κλίμα δεν με εκπροσωπεί, δεν με αντιπροσωπεύει. Είναι δυνατόν να λύνεις τις διαφορές σου με κλωτσιές, μπουνιές και καρεκλιές, μέσα σε έναν χώρο με τόσους ανθρώπους; Δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν και πρέπει να τις λύσουν σε έναν χώρο με 10.000 ανθρώπους που πλήρωσαν και εισιτήριο και τί δουλειά έχουν όλοι αυτοί που τους συνόδευαν», συμπλήρωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Παράλληλα, τόνισε πως το πρόβλημα περαιτέρω είναι «όσα πρέπει να εξηγήσει ο κάθε γονιός στο παιδί του, των 8 ετών, των 10 ετών. Τι να εξηγήσει στο παιδάκι του;».

Ακόμη, απάντησε και σε επικρίσεις προς όλους όσοι παρέμειναν στην τελετή μετά από τον καβγά.

«Τα εν λόγω βραβεία δίνονται πολλά χρόνια και είναι μια γιορτή της μουσικής, με βραβεύσεις δημοφιλών καλλιτεχνών, οι περισσότεροι εκ των οποίων, εκτός από το ταλέντο τους έχουν και ήθος. Ήταν μεμπτό για εμάς ότι παραμείναμε στην εκδήλωση; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Τι έπρεπε να γίνει; Να φύγουν 10.000 άνθρωποι;», σχολίασε η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ετσι ειναι ρε ρουλα ωπος τα λες αλλα επιαςες πρωτη σταδιδι για να τους δωσεις βραβεια σε αυτους τους εκμαυλιστες των μικρων παιδιων που προαγουν την βια την παιδεραστεια και τον ευκολο πλουτισμο τη κανουν οι εισαγγελικες υπειρεσιες να τους χωσουν ομαδικα μεσα για να δωσουν χαρα σε αλους καταδικους

Comments are closed.