“Ρουφιάνοι” του τόπου, θα γίνετε πλούσιοι – Δείτε αμοιβή που προσφέρει το Δημόσιο για όσους…

Κοινοποίηση:
xrimata_0

Αμοιβή που μπορεί να ανέρχεται σε ποσοστό έως 10% επί της αξίας της εκκαθαρισθείσης περιουσίας, προσφέρει το Δημόσιο σε κάθε πρόσωπο που του δίνει στοιχεία ή πληροφορίες ώστε να περιέλθουν στο Κράτος σχολάζουσες κληρονομιές.

Σύμφωνα με Απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, την αμοιβή λαμβάνει όποιος δηλώσει χωρίς υπαίτια καθυστέρηση στη Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών του Υπουργείου Οικονομικών τα ακριβή στοιχεία και κάθε άλλη χρήσιμη λεπτομέρεια, σχετικά με την καταδειχθείσα περιουσία.

Το μέτρο αφορά τις σχολάζουσες κληρονομιές, δηλαδή τις κληρονομιές που παραμένουν αδιάθετες ειδικοί διαχειριστές – «κηδεμόνες» της κληρονομιάς, αναζητούν πιθανούς κληρονόμους. Ωστόσο η αναζήτηση μπορεί να συνεχίζεται και να μένει ατελέσφορη για δεκαετίες, μένοντας στους κηδεμόνες χωρίς να περνάει στο δημόσιο επί πχ για 20 ή και 30 χρόνια. Αυτό ενδεχομένως και να αλλάξει τώρα πια , έναντι αμοιβής 10% σε όποιον καταδείξει τέτοιες περιπτώσεις όπου το δημόσιο μπορεί να καρπωθεί νωρίτερα περιουσίες από σχολάζουσες κληρονομιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
    ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ

  2. Τωρα που θα κλεισει κ το κτηματολογιο. Ετοιμαστειται. Οτι μεινει αδιαθετο θα διαμοιραστοι στους λαθρρο….

  3. Αυτο το κολ@@νειο που λεγεται ελληνικο κρατος,παντα με ρουφιανους και ρουφιανιες “δουλευε”. Τωρα τις επιβαβευει .

Leave a Response