Ρουμάνες χτύπησαν και λήστεψαν 94χρονο στην Κυπαρισσία

Κοινοποίηση:
ginai

Σε φρικτή εμπειρία κατέληξε για έναν 94χρονο η βόλτα του στον χώρο του πάρκου του Ο.Σ.Ε. στην Κυπαρισσία, καθώς βρέθηκε απροστάτευτος στις διαθέσεις δυο αδίστακτων γυναικών με καταγωγή από τη Ρουμανία, οι οποίες του επιτέθηκαν, τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν δύο δαχτυλίδια και 45 ευρώ!

Ο άτυχος ηλικιωμένος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο της περιοχής όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα ελαφρά τραύματα που είχε υποστεί και κατήγγειλε στην Αστυνομία την επίθεση που δέχθηκε, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τις δυο δράστιδες. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι δυο Ρουμάνες, μια 52χρονη και μια 20χρονη, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα δύο δαχτυλίδια και 20 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο. Οι δυο αλλοδαπές προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες επιθέσεις, ενώ στο μεταξύ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας τους άσκησε δίωξη για ληστεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να γίνει μια καταγραφή για να βρεθεί ο αριθμός και το ποσοστό αλλοδαπών στις φυλακές, νόμιμων και παρανόμως εισελθόντων. Ύστερα κατά προσέγγιση το ποσοστό αλλοδαπών στην χώρα. Εκεί θα φανεί ότι η χώρα γέμισε από αλλοδαπούς κακοποιούς.

  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΝΈΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ…

    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .
    η νδούλα ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.

  3. Για να συνέλθουμε λιγάκι. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που δεν μας σκοτώνουν και επί του παρόντος μας κλέβουν άντε να φάμε και καμιά μάπα. Γιατί δηλαδή να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τις αρχές και το κράτος. Ρίχτε μας παιδιά να βάλουμε και στα μπατζάκια μας. Εμείς σας βλέπουμε σαν αδέλφια μας, θέλουμε να μας κλέβετε κάθε μέρα.

  4. το “κεφάλι” τους στη θάλασσα του Κυπαρισσιακού έτσι απλά

  5. Τι θά πεί “διωξη γιά ληστεία”‘άμεση απέλαση εκτός πιά άν είναι επενδυτές.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.