Ριχάρδος: Aπό τα χαμηλά…στην ΧΛΙΔΗ! «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι – Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σταμάτησε το σχολείο 12 χρονών για να εργαστεί ως παλιατζής καταλήγοντας σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μιλά επίσης για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη όταν πριν από ενάμιση χρόνο συνελήφθη ως κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού.

«Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι!  Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και μεγάλωσε ο πατέρας μου. Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο! Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε!

Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά. Η σύλληψη μου ήταν μια παρεξήγηση!  Η περιπέτεια μου με τη δικαιοσύνη!

Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω! Οι διαφημίσεις μου με εκνευρίζουν! Με τόσο χρυσάφι που έχω δει αισθάνομαι σαν πειρατής.

Η λάμψη του μπριγιάν μπορεί να σε τρελάνει! Έχω φρουρά γιατί έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ριχάρδος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑ!

Comments are closed.