Ριτσώνας: Σομαλοί σκότωσαν με μαχαιριά στον λαιμό 29χρονο Σύρο

Κοινοποίηση:
maxairi

«Ζούγκλα» με δικούς της νόμους έχει γίνει η Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας στην Εύβοια, όπου δύο άνδρες χθες Παρασκευή επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έναν 29χρονο Σύρο και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος με το θύμα να χάνει τη ζωή του κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 23.30. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου τους ανέμεναν μετανάστες από τη Συρία οι οποίοι υπέδειξαν ως δράστες δύο υπηκόους Σομαλίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τ.Α. Χαλκίδας προκειμένου εξεταστούν.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, φαίνεται ότι το θύμα δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι εν συνεχεία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο υπαίθριος χώρος όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο Γ.Ε.Ε. της Δ.Α. Ευβοίας. Από το σημείο κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο θα αποσταλεί για εξέταση.

Ο οικίσκος όπου φιλοξενούνταν οι δύο Σομαλοί προσαχθέντες φυλάσσεται προκειμένου πραγματοποιηθεί κατ’οίκον έρευνα, παρουσία αρμόδιου δικαστικού υπαλλήλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η κατάσταση είναι επιεικώς για τον πουτσο
    Απέλαση σε όλους τους αλλοδαπούς και κλείσιμο των συνόρων

  2. σημερα ειχε επίδειξη δύναμης από τα μούσλι από το μετρό της Αθήνας καμπουλιστάν, ήρθαν τα ασκέρια και ο κόσμος κοιτάει σαν ηλίθιος ακόμα, ο έλεγχος έχει χαθεί εντελώς και ο χρυσοβλακιδης ασχολειται με το μαλλί του αντί για το μακελειό που έρχεται

  3. AΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ!!! ΚΟΝΑΜΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΠΑ!!!!

  4. γιατί δεν βγαίνουν έξω και να σφάζουν ελληνικά πρόβατα του καναπέ ???

Comments are closed.