Ραγδαίες εξελίξεις στη Ζάκυνθο: Θέμα ωρών η σύλληψη των δολοφόνων της συζύγου του Κορφιάτη

Κοινοποίηση:
720_777624_9f731b9c31-87e675147c34191d

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega η εξιχνίαση της δολοφονίας της 37χρονης που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Ζάκυνθο. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της στις 9 Ιουνίου του 2020 όταν δύο δράστες πυροβόλησαν την μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε με τον σύζυγό της, Διονύση Κορφιάτη που εκτελέστηκε πριν από λίγες μέρες στο νησί.

Η αστυνομία φαίνεται να έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία είχε αναφέρει και ο επιχειρηματίας όταν είχε ζητήσει προστασία από τις αρχές. Η αστυνομία έφτασε στα δύο αυτά πρόσωπα μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες και έρευνα στο μέσο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, επόμενος στόχος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εξιχνίαση και της δολοφονίας του Κορφιάτη και να διαπιστωθεί αν είναι ίδιοι οι δράστες των δύο δολοφονιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάποιος ταλαίπωρος χωρίς χαρτιά θα την πληρώσει…Το χρήμα και η παλιανθρωπιά βασιλεύει.Ειναι ο θεός….

  2. Ποιος ξέρει ποιους θα ενοχοποιήσουν για να την γλιτώσουν οι μπάτσοι και μεγαλοεπιχειρηματίες δολοφόνοι που κατονόμασε ο ίδιος. Βέβαια τώρα δεν υπάρχει οπότε μπορούν να το αποδώσουν σε ήδη φυλακισμένους για άλλες πράξεις η πληρωμένους υπατιους, όχι βέβαια με το αζημιωτο

  3. Πως λεμε καθαρίζει η νύφη οσα βλεπει η πεθερά ετσι κ η Ελληνική Αστυνομία πιάνει κ ταυτοποιει οσους θέλει!!!!!!Για το θέμα του Καραιβαζ εχει κανενα νεο η Ελλας οπως κ για την απόπειρα κατα του Στέφανου Χίου εχει κανενα νεα η Ελλας????

Comments are closed.