Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι από το FBI

Κοινοποίηση:
Γκάμπι Πετίτο

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε το FBI σε βάρος του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο, που βρέθηκε νεκρή στο Γουαϊόμινγκ έπειτα από την εξαφάνισή της στη διάρκεια ταξιδιού με τον Μπράιαν Λόντρι.

Το ένταλμα σύλληψης του FBI αφορά στην παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας που δεν ανήκει σε εκείνον μεταξύ 30 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου. Ο Λόντρι ξόδεψε πάνω από 1.000 δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του FBI.

«Ενώ αυτό το ένταλμα επιτρέπει στις Αρχές να συλλάβουν τον Λόντρι, εξακολουθούμε να ερευνούμε τους παράγοντες και τις συνθήκες της ανθρωποκτονίας της Γκάμπι Πετίτο» δήλωσε ο Μάικλ Σνάιντερ της αμερικανικής υπηρεσίας.

Ο Μπράιαν Λόντρι, που δεν κατηγορείται επισήμως για τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο, εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές και η οικογένειά του δήλωσε ότι τον είδε τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό της εξαφάνισης της Γκάμπι Πεπίτο
Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, ξεκινώντας ένα ταξίδι με ένα φορτηγάκι, που επρόκειτο να διαρκέσει 4 μήνες και τους σταθμούς του οποίου μοιραζόταν συχνά το ζευγάρι με τους χρήστες του Instagram και του YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Ωστόσο, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος του στο σπίτι τους στη Φλόριντα την 1η Σεπτεμβρίου, ήτοι 10 ημέρες προτού η οικογένεια της Γκάμπριελ αναφέρει την εξαφάνισή της. Η άτυχη Γκάμπι εθεάθη ζωντανή τελευταία φορά στο εθνικό πάρκο Grand Teton.

Ο Λόντρι δεν «θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ερευνητών» και δεν «παρείχε χρήσιμες πληροφορίες» για την εξαφάνιση της συντρόφου του, είχε πει η αστυνομία την επάυριο της εξαφάνισης της blogger, ανακοινώνοντας επίσης ότι τον θεωρεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», χωρίς να τον κατονομάζει επισήμως ύποπτο.

Ο Λόντρι δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου που έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Νορθ Πορτ, λέγοντας ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην περιοχή του κοντινού Καταφυγίου Κάρλτον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response