Ραγδαίες αλλαγές στο MasterChef 5 – Πόσες φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται;

Κοινοποίηση:
7d8572_masterchef_premiera

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του MasterChef. Το Survivor μέχρι στιγμής έχει για μόνο του αντίπαλο στην prime time ζώνη τις Μέλισσες που και πάλι το δυσκολεύουν αφού τα ποσοστά τους πλησιάζουν αρκετά, φανταστείτε τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει και το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι άλλο. Φέτος θα έχουμε μια τεράστια αλλαγή στο MasterChef, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε δει ξανά.

Το «MasterChef» είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων ετών. Οι πινελιές ριάλιτι που μπήκαν σε συνδυασμό με τη χημεία που υπάρχει μεταξύ των κριτών αποτελούν συνταγή επιτυχίας για το κανάλι γι’ αυτό και φέτος θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που βγαίνει στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star θα ξεκινήσει με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται το πολύ μέχρι τέσσερις φορές την εβδομάδα μέσα στη σεζόν ενώ – να σημειωθεί παρακαλώ – ότι τις προηγούμενες σεζόν έφτασε να μεταδίδεται ακόμη και έξι φορές την εβδομάδα μαζί με τα επεισόδια του «Master Class».

Γιατί μειώθηκαν οι μέρες προβολής του MasterChef

Αυτό θα συμβεί λόγω της περιόδου του κορωνοϊού που διανύουμε. Τα γυρίσματα θα γίνονται τηρώντας όλα τα μέτρα κάτι που φυσικά θα είναι πιο χρονοβόρο. Έτσι για να μην υπάρχει το άγχος στο μοντάζ και η δουλειά να γίνεται σωστά, πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η παραγωγή και το κανάλι δεν θα γλυκαθούν από τα υψηλά νούμερα και η απόφαση αυτή θα γίνει “καπνός”. Βλέποντας και κάνοντας είναι το φετινό μότο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response