«Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα του «Μπράντον» για τον «Ντίλαν» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
jason_luke

Ο «Μπράντον» αποχαιρέτισε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα τον «Ντίλαν» της θρυλικής σειράς «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς».

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ, αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι με τον δικό του τρόπο μέσω των social media και όλα όσα γράφει, «ραγίζουν» καρδιές.

«Μου πήρε δυο ημέρες για να αποφασίσω πως θα το γράψω αυτό. Ο αγαπημένος μου φίλος επί 29 χρόνια, ο Λουκ Πέρι, ήταν ένας από αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που πραγματικά νοιαζόταν…Ο Λουκ δεν ήταν μόνο ένα αστέρι, ήταν ένα δυνατό φως που έσβησε πρόωρα και γι’ αυτό εγώ και τόσοι άλλοι πονάμε τόσο πολύ. Αν είχες την τύχη να γνωρίσεις τον Λουκ, ή να τον συναντήσεις, ξέρω ότι είσαι λυπημένος σήμερα», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μπράντον του Μπεβερλι Χιλς και έκλεισε γράφοντας: «Καληνύχτα Γλυκέ Πρίγκιπα».

Σε δεύτερη ανάρτησή του αναφέρει: «Ηταν ο συμπαίκτης μου, ο δάσκαλός μου, ο αδερφός μου. Ήταν μοναδικός, λάτρευε την οικογένειά του, είχε πάθος με την οικογένειά του, αγαπούσε το γέλιο, την εξιστόρηση, ήταν ένας πραγματικός gentleman. Θα λείψει σε όλους εμάς που τον αγαπούσαμε. Αναπαύσου εν Ειρήνη..».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response