Ρίγη συγκίνησης! «Οργώνει» όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με αυτό το πατριωτικό μήνυμα στο πούλμαν του ΚΤΕΛ Έβρου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ktel evrou

Μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το λεωφορείο του Δήμου Φαλέκα από τον Εβρο, ο οποίος «οργώνει» όλη την Ελλάδα ως οδηγός των ΚΤΕΛ. Στο πίσω μέρος του μεγάλου οχήματος, ο κ. Φαλέκας, που έχει τον Εβρο μέσα στην καρδιά του, έχει φροντίσει να περάσει τα μηνύματά του.

Το πρώτο σύνθημα που είχε δημιουργήσει, μετά την απόπειρα μαζικής εισβολής στα σύνορα τον Φεβρουάριο, ήταν: «Είμαι περήφανος για τα Σώματα Ασφαλείας που μας φυλάνε τα σύνορα. Ο Εβρος δεν πέφτει ποτέ».

Πριν από λίγο καιρό, στο λεωφορείο προστέθηκε ακόμα ένα σύνθημα, και συγκεκριμένα στο πίσω παρμπρίζ: «Λένε πως ο Εβρος είναι η πινέζα στον χάρτη. Να θυμίσω πως πάντα η πινέζα κρατούσε τον χάρτη στη θέση του, χωρίς την πινέζα ο χάρτης πέφτει»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. καλα κανει οτι κανει ο κυριος .η μαρκα του λεοφωρειου ομως χαλαει την εικονα

  2. Τα Σωματα Ασφαλειας και ο Στρατος δεν εχουν σχεση με την εκαστοτε κυβερνηση και το εργο τους ειναι ιερο παντα. Τους χρωσταμε μεγαλη χαρη ολοι εμεις που καθομαστε και λεμε το μακρυ και το κοντο μας με το smartphone στο χερι. Αυτα τα παιδια ειναι η μονη μας ελπιδα ειδικα τωρα που εχουμε γεμισει μα…..σμενα που αγονται και φερονται απο διαφορους “διακινητες ιδεων” και εχουν κανει το facebook Ευαγγελιο.

  3. ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Α ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΔΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ΄ ΄ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ Τ ΣΑΠΙΛΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ….

  4. Να μας πει και τι ψηφίζει ο φιλτατος…αν είναι και αυτός ψηφοφόρος της νδ…..τοτε ναι….τα σύνορα φυλάσσονται 100%….το λένε και στις ειδήσεις άλλωστε….

  5. τι συνορα φυλανε ρε μας δουλευεις ρε μαστορα καθε μερα μπαινουν πακιστανια

Comments are closed.