Ράκος ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Κοινοποίηση:
peiraias_ktirio_03

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου αστυνομικού από τα Γρεβενά, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης (16.04.24).

Ο άτυχος αστυνομικός από το χωριό Ελεύθερο Γρεβενών, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, εισήχθη στο σώμα της αστυνομίας ως ειδικός φρουρός το έτος 2019 και υπηρετούσε στο σώμα ΔΙ.ΑΣ. στην Αττική. Τη μοιραία στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου στο Πασαλιμάνι έκανε το μεροκάματό του εκτός υπηρεσίας.

Την ώρα της κατάρρευσης, στην προσπάθειά του να σωθεί, πήδηξε στο φορτηγό και τον πλάκωσαν τα μπάζα. Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα, ήταν τιτάνιες.

Συντετριμμένος ο πατέρας του για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του, δηλώνει: «Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω λόγια για το κακό που έγινε.

Μόλις το έμαθα και ξεκίνησα για Αθήνα για να δω από κοντά τι έγινε. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έγινε όλο αυτό. Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν ξέρω ακόμα ούτε πως έγινε ούτε γιατί έγινε».

Την ίδια ώρα, τρεις συνάδελφοί του έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

«Κοίταξα έξω, είδα την ομίχλη από τη σκόνη, άνθρωποι φώναζαν ”καλέστε την αστυνομία”, ήταν οι εργάτες έξω, σοκαρισμένοι.

Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Έγινε τεράστια προσπάθεια για να τον απεγκλωβίσουν», λέει γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας.

«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σύννεφο, ακαθόριστο, ακούσαμε φωνές, κατεβήκαμε και είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος και δεμένος με το πουκάμισό του, τα αίματα ήταν στα σκαλιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: