“ΡΟΥΚΕΤΕΣ” ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ! «Πληρώθηκαν κυβερνήσεις για το lockdown – Μου πρόσφεραν 92. εκ. δολάρια για να…»

Κοινοποίηση:
lukashenko

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ενέφερε σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία της δράσης του κορωνοϊού.

Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά 92 εκατομμυρίων δολαρίων για να κλείσει τη χώρα και να οδηγήσει το έθνος στο σπίτι του. Έπρεπε να κλείσει ολόκληρη τη χώρα με το παράδειγμα του πώς το έκαναν οι Ιταλοί:

«Είπε σε συνέντευξη τύπου ότι είχε λάβει μια γενναιόδωρη προσφορά (92 εκατομμυρίων δολαρίων) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να το κάνει» όπως στην Ιταλία «

Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε «όπως στην Ιταλία».

«Γνωρίζω από πηγές πληροφοριών ότι παρόμοιες προσφορές έγιναν σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ευρωπαϊκές χώρες. Γνωρίζω επίσης ότι πολλοί αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων , συμπεριλαμβανομένου του Σέρβου προέδρου Aleksandar Vučić,που δεν δίστασε για λίγο να αποδεχτεί αυτήν την προσφορά».

«Ο Lukashenko ρώτησε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση σχετικά με την κατάσταση στον τομέα της παροχής ξένης βοήθειας στη Λευκορωσία.» Τι μας ζητούν οι συνεργάτες μας; Η δυνατότητα χορήγησης Λευκορωσίας 940 εκατομμυρίων δολαρίων, το λεγόμενο γρήγορο χρήμα λόγω κορονοιού.

«Υπάρχουν απαιτήσεις: εσείς, λένε, ενεργείτε όπως στην Ιταλία για την καταπολέμηση του κοροναϊού στη Λευκορωσία. Θεέ μου, δεν θέλω να επαναλάβω την κατάσταση στη Λευκορωσία όπως στην Ιταλία », τόνισε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η Παγκόσμια Τράπεζα ενδιαφέρεται για την εμπειρία της Λευκορωσίας στην καταπολέμηση του κοροναϊού. – Είναι έτοιμος να μας χρηματοδοτήσει δέκα φορές περισσότερο από ό, τι πρόσφερε, για το γεγονός ότι καταπολεμούμε αποτελεσματικά αυτήν την ασθένεια. Και το ΔΝΤ απαιτεί ακόμη από εμάς: καραντίνα, απομόνωση, απαγόρευση κυκλοφορίας. Τι ασυναρτησίες? είπε ο Πρόεδρος. – Δεν θα χορέψουμε με κανέναν, γράφει ο belta.by .

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιά αυτό διοργανωνουν οι Νευοταξίτες τής Γερμανίας καί τής Αμερικής τίς ογκώδεις διαδηλώσεις κατά τού προέδρου Λουκασένκο επειδή αρνήθηκε νά καταστρεψει τήν χώρα του οπως ο εξόφθαλμος τήν Ελλάδα..
    Απώτερος σκοπός τών εγκληματιιών τής Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ο πρόεδρος τής Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν.Οι μεγαλύτεροι εχθροί του Μέρκελ,Ομπάμα.Χιλαρι Κλίντον καί τό εβραικό Amercan Jewish Committee
    (JDCA) στήν Αμερική θέλουν νά ρίξουν τόν Ρώσο πρόεδρο γιά νά γίνει η Ρωσία αμπέλι ξέφραγο οπως η Ελλάδα γιά νά μπουκάρουν οι σταυροφόροι καί οί λεηλάτες τής Δύσης.
    Γιάννης Λάκων

    1. σε λιγο να δεις τι ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ,,γιαννη μου..θα τους σαρωσει ολους ..επομενος στοχος τους ειναι ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ μετα η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ παντου ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.μονο που θα ειναι σχεδον ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΡΩΣΣΟΣ και θα τον ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ..ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΟΜΩΣ θα τους τις ΡΙΞΕΙ..

Comments are closed.