ΡΙΤΣΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στη δομή λ@θρομεταναστών – Βγήκαν μαχαίρια και σουγιάδες

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την ώρα (βράδυ της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου) στη Δομή Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου γίνονται συμπλοκές μεταξύ προσφύγων, οι οποίες ξεκίνησαν για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του egnomi.gr, υπάρχουν τραυματίες με τους συμπλεκόμενους να έχουν βγάλει μαχαίρια κατά τη διάρκεια του καβγά. Αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σπεύδουν στη Δομή.

Η Αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί των συμβάντων και το ΕΚΑΒ για να διακομιστούν οι τραυματίες στο Νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στείλτε και αυτην την τσιφτετελου που λέει εκεί μέσα και αυτήν…..θα της αρέσει κιόλας….

  2. Αφήστε τους να φαγωθούν μόνοι τους εκεί μέσα…..κλειδωστε της πόρτες και φυλάξτε να μη βγει κανένας από μέσα…..ας αλληλοφαγοθουν…

  3. Να παει η πρωην βουλευτινα χαλκιδας του συριζα η κυρια λιβανιου.. Αυτη ηταν που πριν 2-3 χρονια χορευε τσιφτετελια μαζι τους στην ριτσωνα. Το ειχατε ανεβασει και σεις.

    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πούλο.. σειρά της ΝΔ να τον πάρει..

      1. Στα παπαρια μου ποιος θα παρει τον πουλο.. Εχω βολευτει για τα καλα με χωρα εξωτερικου.. Παντως μην ελπιζεις στον μπαλαρινο ηλια… Δεν εχεις ιδεα τι παιζεται και τι ριζες εχει το καθε συστημα. Τον ηλια τον εχουν για πρωινο. Ελλαδα εισαι ρεεε… Σ εχουν δεσει και δεν το ξερεις κακομοιρε..

        1. Αφού είσαι ”βολεμένος”, τι ζόρι τραβάς με τον ηλία και τον εργαλεία…Κάτσε στα εξωτερικά σου και στην βολή σου και πρόσεχε μη φορτώσεις πολύ τα παπάρια σου…Παπάρα…

    2. Σωπα ρε….ειχαν γίνει και τετοια;Σαν τον Πολακη τον καραμπουζουκλη;

      1. Τι σωπα? Και το Μακελειο το ειχε ανεβασει. Ξεφτυλα την ειχε κανει το μακελειο.

Comments are closed.