ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Συνελήφθησαν δυο Ρομά που έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα στην Δυτική Αττική

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Όταν δεν μπορούσαν να τους αποσπάσουν, αφαιρούσαν ολόκληρο το σύστημα εξάτμισης!

Τη Δυτική Αττική είχαν «ρημάξει» δύο νεαροί Ρομά, οι οποίοι έκλεβαν συστηματικά τους καταλύτες από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Οι δύο Ρομά, ηλικίας 18 και 22 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγο αφότου «βούτηξαν» από το εσωτερικό φορτηγού τσαντάκι που περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες, κι αφού τους ακινητοποίησαν, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής.

Στο εσωτερικό του εν λόγω οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε καταλύτης Ι.Χ. αυτοκινήτου, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και με τη χρήση γρύλλου αφαιρούσαν τους καταλύτες τους, είτε κόβοντάς τους, είτε… αφαιρώντας ολόκληρο το σύστημα εξάτμισης! Μάλιστα, σε περιπτώσεις όπου στα σταθμευμένα οχήματα δεν ήταν εφικτή η επί τόπου αφαίρεση του καταλύτη, τα έκλεβαν και τα οδηγούσαν σε ερημικά σημεία, όπου και τον αφαιρούσαν με την ησυχία τους.

Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από Ι.Χ. αυτοκίνητα και μία κλοπή αυτοκινήτου, στις περιοχές των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μόνο ένα καλό μπορούσε ο Χίτλερ να κάνει, το ξεκίνησε αλλά δεν το ολοκλήρωσε. Να εξαφανίσει αυτή την φάρα από προσώπου γης.Μια ζωή θα είναι βάρος επί της γης. Η ΜΌΝΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΛΈΒΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΈΒΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΈΒΟΥΝ…..

  2. -προσοχή σε αυτοκίνητα με γυφταριά που γυρνούν σε γειτονιές, κάτι έχουν βάλει στο μάτι..
    -προσοχή σε γύφτισες με φαρδιά φορέματα, από μέσα τα έχουν κάνει σακούλα για να βάζουν κλεψιμέϊκα…
    -βγαίνετε βόλτα με καφεδάκι στο χέρι, μην αφήνετε κινητό σε κοινή θέα, θα γίνει καπνός σε λίγα λεπτά, ειδικά αν περιφέρονται γυφταριά εκεί γύρω..
    -σε μέρη με κόσμο που περπατά τώρα με την κωλοκατάσταση που ζούμε προσέχτε τους και εντοπίστε τους με την άκρη του ματιού γιατί όλο και κάτι θα σουφρώσουν…
    -μην αφήνετε στο αμαξάκι σας πάνω στο ταμπλό ή στα καθίσματα πράγματα που προκαλούν, τσαντάκια, κινητά, φακέλους, σακουλάκια, αν τα μαρκάρουν τα γυφταριά θα σας το σπάσουν το αμαξάκι για να τα πάρουν, προσοχή μεγάλη…
    -και στο χωράφι το δουλεμένο να μπουν να κλέψουν μια χουφτα χώμα τα γυφταριά, γεμίστε τους τρύπες να βάλουνε μυαλό εξάλλου κουβαλάνε την πιο βαριά κατάρα, αφού αυτοί φτιάξανε και δώσανε τις πρόκες για να σταυρωθεί ο Κύριος..

  3. Τσιμέντο ταχείας πήξεως και φούντο Ελευσίνα

  4. Κι μις τωρα πος θα ζησουμι κλεφτης τα γινουμι;;
    Απάντηση επική γυφτου.

  5. Ένας πολίτης έπρεπε να τους τσακώσει, να τους κάνει τόπι στο ξυλο και να τους χωσει τους καταλύτες στον κ🤬λ🤬.
    Δεν μου λέει τίποτα η σύλληψη .
    Σε λίγους μήνες έξω θα είναι πάλι.

  6. Αποκλείεται…..σε λίγο θα μας πείτε ότι μπαίνουν και σπίτια….ότι κλέβουν και τίποτα γέροντια…. ρατσιστές φασίστες…. χρυσαυγητες είστε όλοι …..κάνουν τα γυφταρια τέτοια πράγματα??

Comments are closed.