Πώς μπορείς να τρως φορώντας τη μάσκα σου. Δες τι έκανε ο Πετρετζίκης

Κοινοποίηση:
akis_petretzikis_118343235_323542662182844_1344235688584089995_n

Η μάσκα είναι ένα αντικείμενο που έχει γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητά μας, ακόμη και αν δεν μπορούμε να το συνηθίσουμε. Βλέπεις η πανδημία έχει φέρει νέα δεδομένα στη ζωή μας σχετικά με το πώς πρέπει να κυκλοφορούμε σε κλειστούς χώρους, τις αποστάσεις, τα ωράρια εργασίας σε καταστήματα εστίασης κ.ο.κ. Και η μάσκα είναι από αυτά που δεν μπορείς να μην χρησιμοποιείς, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο με άλλα άτομα.

Και ενώ είναι ένα τόσο χρήσιμο αντικείμενο για τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι τόσο άβολο ώρες-ώρες που πραγματικά θες να το βγάλεις και να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά. Σε δυσκολεύει στο να φας, στο να πιείς, ακόμη και να μιλήσεις αφού ο συνομιλητής σου δεν σε ακούει και τόσο καθαρά.

Ο Άκης Πετρετζίκης πάντως βρήκε λύση σε κάτι που είναι απόλυτα σημαντικό και αναγκαίο πάντως. Μας έδειξε πώς να τρώμε κάτι χωρίς να χρειαστεί καν να βγάλουμε τη μάσκα. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Σύμφωνα με τον Άκη Πετρετζίκη και το κόλπο του, μπορούμε πολύ εύκολα να το κάνουμε και δεν χρειάζεται καν κόπο.

Είναι γρήγορο, απλό, εύκολο, και το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς καθόλου τη μάσκα, η οποία θεωρείται και εντελώς απαραίτητη. Δες παρακάτω το βίντεο του Άκη Πετρετζίκη, και θα δεις και μόνη σου πόσο εύκολο είναι να φας φορώντας τη μάσκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μια τέτοια μάσκα είχε δείξει για πλάκα ο Ευαγγελάτος τότε στην καραντίνα . Το διακωμωδούσε μέχρι και ο Ευαγγελάτος. Κι άλλη απόδειξη ότι μας κοροϊδεύουν. Αν τρως πίνεις έτσι τότε όλα τα μικρόβια που έχουν κολλήσει στη μάσκα θα τα φας! Στα κανάλια οι δημοσιογράφοι κανένας δεν φοβάται τα χαρτιά που πιάνουν όλη μέρα τόσα άτομα ; Και γιατί κλείνουν την Αττική και ακόμα το my style rocks παίζεται; Αυτές δεν είναι εσώκλειστες όπως στο big brother. Τα γυρίσματα έχετε γράψει σε όλα τα σάιτ ότι γίνονται 2 φορές την εβδομάδα. Οι κοπέλες φοράνε μάσκες; Οι κριτές έχουν plexiglass; Φοράνε μάσκα; Δεν πηγαίνουν τα σταγονίδια τους; Η Στικούδη δεν φοβάται όταν όλες οι παίκτριες πηγαίνουν δίπλα της και μιλάνε; Τους δικούς μου γονείς που είναι ηλικιωμένοι γιατί θα τους στερήσει να πάνε μια βόλτα και αυτές στα κανάλια θα πηγαινοέρχονται με τα συνολάκια ; Ε;

  2. Εσύ Άκη δινε ιδέες να την ραψουν στη μούρη μας στο τέλος.

  3. Μαλακίες! Από αλλού το έκλεψε αυτό το meme….

Comments are closed.