Πώς είπατε; Ρομπότ-διανομείς; Σε λίγο δεν θα κυκλοφορούν καν οι άνθρωποι! Δεν είναι συνωμοσιολογία, συμβαίνει ΤΩΡΑ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Ο κορωνοϊός και η παγκόσμια φρενίτιδα που τον συνοδεύει έχει φέρει πολλές «καινοτομίες», τις οποίες οι διεθνιστές ανά τον κόσμο «καίγονταν» εδώ και χρόνια να επιβάλλουν.

Έτσι μετά την είδηση-ΣΟΚ για τα ρομποτικά συστήματα που αντικαθιστούν τους ανθρώπους στα ΕΛΤΑ και τα νοσοκομεία, άλλη μία «βόμβα» μας έρχεται από τη Ρωσία.

Ο λόγος για τα drones-διανομείς που έχουν βγει δοκιμαστικά στους δρόμους της Μόσχας, ένα μέτρο που έρχεται τη στιγμή που τα κρούσματα στη Ρωσία αυξάνονται και οι φωνές για νέο πανεθνικό lockdown φουντώνουν.

Αυτή η χρονική συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη για να εφαρμοστεί στην πράξη η ιδέα της Ρωσικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας σε σύμπραξη με τη Yandex.

Πιο συγκεκριμένα μόλις σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε μια συνεργασία με τον όμιλο ψηφιακής τεχνολογίας Yandex, χρησιμοποιώντας ένα 6τροχο ρομπότ στο μέγεθος μιας βαλίτσας για την παράδοση αλληλογραφίας σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από κάποια επιλεγμένα ταχυδρομεία στη Μόσχα.

Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να επιλέξουν τα ρομπότ ως επιλογή για παράδοση.

Τριάντα έξι από τα αυτοκαθοδηγούμενα ρόβερ θα μεταφέρουν δέματα από μερικά δεκάδες υποκαταστήματα στην ρωσική πρωτεύουσα και όσοι επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους πριν αποκτήσουν πρόσβαση στην αλληλογραφία τους από το ρομπότ χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό.

«Η ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου θα αλλάξει αναπόφευκτα τον τρόπο λειτουργίας των παραδόσεων. Η Logistics γίνεται η πιο σημαντική βιομηχανία για τη ρομποτική, στην οποία οι τεχνολογίες μπορούν να αλλάξουν τις διαδικασίες μας σε όλα τα στάδια, από το πρώτο μίλι μέχρι το τελευταίο.

Η ρωσική ταχυδρομική υπηρεσία είναι ανοιχτή σε καινοτομίες που κάνουν τις υπηρεσίες μας πιο βολικές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δοκιμάσουμε νέες επιλογές παράδοσης που δεν έχουν ανθρώπινη παρέμβαση και να δημιουργήσουμε και να μελετήσουμε λεπτομερώς μια νέα επιχειρηματική διαδικασία», δήλωσε ο Stanislav Chernin, Διευθυντής Καινοτομίας στη Russian Post.

Να σημειωθεί ότι η Yandex ήδη από τον περασμένο Αύγουστο έχει επιστρατεύσει 50 ρόβερ παρόμοιου μεγέθους για αποστολή δεμάτων στο Οχάιο των ΗΠΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με την πρώτη παράδοση στο μενιδι θα έχουν χαθεί ολα

Comments are closed.