“Πύρινος” ο Στρατηγός Φράγκος για την Τουρκία: “Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε ακόμα και σε γενικό πόλεμο – Θα το πληρώσουν ακριβά”

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιασδήποτε έκτασης επεισόδιο με την Τουρκία «ή και γενικό πόλεμο», τόνισε ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα».


«Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιασδήποτε έκτασης επεισόδιο με την Τουρκία ή και γενικό πόλεμο και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Το γνωρίζουνε, διότι αυτό σημαίνει γι’ αυτούς αλλαγή συνόρων και όχι για εμάς. Αυτοί θα χάσουν. Αυτοί έχουν καταπατήσει δικαιώματα εκατομμυρίων αλλοεθνών, τους οποίους καταδυναστεύουν και τους αποκαλούν τρομοκράτες όταν αγωνίζονται για την ανεξαρτησία τους», τόνισε ο στρατηγός.

Για τις απειλές του Τούρκου αντιπροέδρου, Φουάτ Οκτάι πως αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν ελληνικά νησιά, η Άγκυρα θα αμφισβητήσει την κυριαρχία τους και «όπου φτάσει», σχολίασε ότι το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα.
«Το ‘’όπου φτάσει’’ σημαίνει ότι και εμείς μπορούμε να φτάσουμε. Και ό,τι κάνετε και αφορά κυριαρχικά δικαιώματα και εδαφικό, (…) δεν θα περάσει», σημείωσε ο κ. Φράγκος και πρόσθεσε ότι πρέπει εκ των πρότερων να διασαφηνιστεί προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα περάσει έτσι τυχόν γεώτρηση της Τουρκίας μέσα στην ελληνική ΑΟΖ.
Εκτίμησε ότι το καλοκαίρι θα είναι «ιδιαίτερα θερμό» ωστόσο όπως είπε οι Έλληνες δεν θα πρέπει να έχουν καμία ανησυχία καθώς η χώρα είναι ισχυρή και γεωπολιτικά.
Για το ενδεχόμενο να θέσει ο Ταγίπ Ερντογάν ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης νησιών στο ΝΑΤΟ, τόνισε πως πρέπει να γίνει σαφές ότι η κόκκινη γραμμή της Ελλάδας είναι πως «δεν έχει καμία νομική αρμοδιότητα, κανένα νομικό συμβούλιο, κανενός οργανισμού, να συζητήσει για τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα εδαφικά της χώρας μας».
Έστρεψε τα βέλη του κατά του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ λέγοντας πως όχι μόνο δεν τηρεί ίσες αποστάσεις, αλλά δίνει μεγαλύτερη αξία στην Τουρκία, «κάτι που το υπαγορεύουν φυσικά οι ΗΠΑ, για να μην παίζουμε εδώ τις κουμπάρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αλλος ενας καραβανας,του καθεστωτος.Αλλη μια κωλογλυφτρα των κλεφτοπολιτικων.Στρατηγος του .ωλου,ακαπνος με ντενεκεδενια παρασημα

  2. Μακάρι, αλλά η παροιμία λέει “όπου ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρό καλάθι ” και δυστυχώς έχει επαληθευτεί στο πρόσφατο παρελθόν, με κάποιους που ακόμα ψάχνουν τα σπίρτα για να κάψουν όποιον πατήσει επί ελληνικού εδάφους!!

  3. Όταν στρογγυλοκαθονται στην καρέκλα τους και κολαούζοι με την εκάστοτε κυβέρνηση για να τσεπώνουν τα παράσημα τηρούν σιγή ασυρμάτου. Όταν αποστρατεύονται τοτε αρχίζουν και κανουν τα κοκοράκια και τους πατριώτες… άντε ρε πήγαινε να χάσεις κάνα κιλό ψεύτο πατριώτη που καταβροχθίζεις 5 αρνιά στο καθισιό σου για πλάκα!!!

Comments are closed.