“Πύρινος” ο Ηλίας Κασιδιάρης: Έτσι με παρακολουθούσε η μαφία του Μαξίμου

Κοινοποίηση:
κασιδιαρης

Σκληρή απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στη μαφία του Μεγάρου Μαξίμου και τρομερές αποκαλύψεις για το παράνομο δίκτυο παρακολούθησής του, τον Οκτώβριο του 2020.

Οι ίδιοι ανίκανοι παράγοντες που οργανώνουν παρακολουθήσεις εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες δεν μπορούν να εντοπίσουν τον Πακιστανό δολοφόνο και πού θα πάει το γεωτρύπανο του Ερντογάν.

Η παραίτηση Δημητριάδη δεν διαγράφει τις ποινικές τους ευθύνες.


Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
Παραμάγαζο της Κυβέρνησης η ΕΥΠ – Εκλογές τώρα!

“Ο διαχρονικός κυβερνητικός ρόλος της ΕΥΠ αποκρυσταλλώνεται ξεκάθαρα από το παρακράτος Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιεί τους κρατικούς θεσμούς συστηματικά και αδιαλείπτως για πολιτικό όφελος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στα Εθνικά και κοινωνικά θέματα.

Δεν είναι μόνο το τελευταίο σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας, με το σύστημα παρακολουθήσεων και την εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών, αλλά -για όσους ξεχνούν- και το παραδικαστικό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ελέγχεται επίσης για την τραγική αντιμετώπιση του κόβιντ, με τους χιλιάδες συμπατριώτες μας να πεθαίνουν σε ράντζα, τον διχασμό που έφερε στην ελληνική κοινωνία με τις υποχρεωτικότητες, τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και τους εκατοντάδες διορισμούς κομματικών στελεχών.

Δεν είναι τυχαίο, ότι στους δείκτες διαφθοράς στην Ευρώπη, η Χώρα μας είναι στις πρώτες θέσεις.

Η παροχή επιδομάτων και η πλασματική εικόνα της οικονομίας λόγω του τουρισμού, δεν μπορούν να κρύψουν την ανικανότητα και την ανευθυνότητα της παρούσας κυβέρνησης η οποία πρέπει άμεσα να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές.

ΕΛΛΗΝΕΣ”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: