“Πύρινος” λόγος από την Μαρία Αθανασίου: «Η στάση τους είναι εμμονική. Επιδιώκουν να εξαντλήσουν την υπομονή των υγειονομικών, να τους εξαθλιώσουν οικονομικά, για να τους εμβολιάσουν»

Κοινοποίηση:
Μαρία Αθανασίου

«Εκτός του ότι δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, στη δευτερολογία του ο κος Πλεύρης μας είπε ότι πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους» δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη η κα Μαρία Αθανασίου.

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, με επίκαιρη ερώτησή της στη Βουλή, έθεσε στον υπουργό υγείας, το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

«Τον ρώτησα με ποια επιστημονικά κριτήρια δεν επανέρχονται οι υγειονομικοί στις θέσεις τους με τεστ και γιατί παραλείπει να ελέγχει τους ήδη εμβολιασμένους υγειονομικούς που νοσούν και θέτουν σε κίνδυνο ασθενείς και μη, που προσέρχονται στα νοσοκομεία. Προσωπικά δεν είπα τίποτα που δεν είναι γνωστό σε όλους μας», ανέφερε η ίδια.

«Για το εμβόλιο κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Ούτε οι εταιρείες ούτε ο γιατρός που δίνει την εντολή. Ούτε εκεί απάντησε ο κος Πλεύρης. Δεν πειράζει, ήξερα ότι δεν θα απαντήσει, ήθελα να ακούσω αυτά που άκουσα, για να γραφτούν στα πρακτικά. Δεν υπάρχουν απαντήσεις, έτσι κι αλλιώς. Πριν από μένα, ήταν η κα Γκάγκα. Έφυγε, δεν έκατσε εκεί να ακούσει τα ερωτήματά μας. Έφυγε και άφησε τον κο Πλεύρη, ο οποίος δεν είναι γιατρός», σημείωσε.

«Η στάση τους είναι εμμονική, όλοι το έχουν διαπιστώσει αυτό, δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να στηρίζουν την επιλογή, αυτοί οι άνθρωποι να είναι εκτός του χώρου εργασίας τους. Επιδιώκουν να εξαντλήσουν την υπομονή τους, να τους εξαθλιώσουν οικονομικά, για να τους εμβολιάσουν», κατέληξε η κ. Αθανασίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. Ο Ευρωπαικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) δημοσίευσε στίς 12 Απριλίου 2021 ότι 5.943 άτομα πέθαναν μετά από τόν εμβολιασμό κατά τού κορωνοιού.
  AstraZeneca 796 άτομα
  Pfizer/Biontech 3.529 άτομα
  Moderna 1.618 άτομα
  Σύνολο 5.943 άτομα
  Γιάννης Λάκων

 2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ ΤΟΥ…ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΔΩΝΑΚΟΣ…ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΠΡΕΚΙ…

  ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ

Comments are closed.