Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις και τα αναδρομικά στις επικουρικές….

Κοινοποίηση:
Συντάξειςjpg-1

Στις 9 Ιουλίου θα καταβληθούν σε περίπου 250.000 συνταξιούχους τα αναδρομικά 8 μηνών των επικουρικών συντάξεων.

Όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Πέτσας, «για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων και την αποφυγή συνωστισμού στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ οι συντάξεις του Ιουλίου θα καταβληθούν – όπως και τους προηγούμενους μήνες – σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τέως ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ), θα καταβληθούν ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ τους σήμερα και στις 24 Ιουνίου. Οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 26 Ιουνίου.

Οι συντάξεις του Δημοσίου, των τέως ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 29 Ιουνίου. Λίγο αργότερα, στις 9 Ιουλίου θα καταβληθούν σε περίπου 250.000 συνταξιούχους τα αναδρομικά 8 μηνών των επικουρικών συντάξεων, ενώ στο τέλος Ιουλίου για πρώτη φορά θα πληρωθούν μαζί κύριες και επικουρικές συντάξεις».

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι «με διττό στόχο τη στήριξη της τουριστικής μας βιομηχανίας και την ανακούφιση των πιο αδύναμων νοικοκυριών έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους».

Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής των παρόχων στο πρόγραμμα και στις 29 Ιουνίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους -μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr – η οποία θα λήξει στις 5 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα έχει φέτος προϋπολογισμό 30 εκατ. ευρώ – τριπλάσιο σε σχέση με πέρσι – και θα καλύψει 300.000 δικαιούχους υπερδιπλάσιους σε σχέση με πέρσι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Για την υπόθεση (της ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΣΦΑΓΗΣ) των αναδρομικών των 2.500.000 συνταξιούχων, αναμένεται να εκδοθεί η οριστική απόφαση από το ΣτΕ. Η απόφαση αυτή ξεκίνησε ότι θα εκδίδετο αρχές του 2020 και έφτασε να συζητιέται η έκδοσή της τον Ιούλιο!!! Βλέπετε στις 22 Ιανουαρίου 2020 εξελέγη, η τέως Πρόεδρος του ΣτΕ Σακελλαροπούλου, ως ΠτΔ !!!

  Βέβαια δεν έβγαλε την πολυπόθητη απόφαση αλλά η αντιμισθία του αξιώματος για το οποίο εξελέγη μπορεί να συσχετισθεί ακόμα και με το ότι (η Σακελλαροπούλου) έκανε αποδεκτή την ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ, της ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ από το 2015 από το ΣτΕ, της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ των περικοπών του νόμου Κατρούγκαλου, άρα και της αποφασισμένης ήδη επιστροφής αναδρομικών στους συνταξιούχους. Έτσι ο Βρούτσης περιμένει να γλυτώσει, ΝΟΜΙΜΕΣ βάσει του ΣτΕ. επιστροφές στους συνταξιούχους, με νέα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΣτΕ. Ξέρει ότι η ικανότης του έγκειται ή σε αντισυνταγματικούς νόμους (προηγούμενών του θητειών) ή σε δούναι και λαβείν μεταξύ των εξουσιών.

  Θα μου πει κανείς, καλά αφού είχε βγει ήδη απόφαση του ΣτΕ πως γίνεται να ξαναβγεί;;; Οι προηγούμενοι δικαστές τι ήταν; ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ;;; ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ;;; Όχι απλά η καινούργια σύνθεση μπορεί να είναι πιο ΒΟΛΙΚΗ!!! Έτσι ο νέος πρόεδρος του ΣτΕ που διαδέχθηκε την Σακελλαροπούλου είναι ο ΡΑΝΤΟΣ !!!! Είναι πιο χειραγωγίσιμος ;;; Μήπως μπορεί να βγάλει το ΣτΕ με προεδρία του ευκολότερα απόφαση ΚΑΤΑ των συνταξιούχων ;;; Ίσως … Αν σκεφτούμε ότι παρόλο που κατηγορήθηκε (βάσει ΥΠΑΡΚΤΩΝ emails) ότι βοήθησε (ως καθηγητής της Σχολής Δικαστών) για διαρροή θεμάτων σε υποψήφια δικαστίνα, το πειθαρχικό συμβούλιο (τυχαία με πρόεδρο την γνωστή ΘΑΝΟΥ) τον έβγαλε λάδι-αθώο !!!!! Δούνε και λαβείν ;;; Δεν ξέρω.

  Πάντως ως η καθυστέρηση (από ΙΑΝ σε ΙΟΥΛ του 2020) για να βγει η πολυαναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ μπορεί να οφείλεται σε ανικανότητα ή σκοπιμότητα;;; Όλοι βοούν ότι ισχύει το δεύτερο!!!
  Ίσως περιμένει να εξασφαλίσει την επιλογή του ΠΡΩΤΑ για δικαστής στο ΔΕΕ [Δικαστήριο ΕΕ] (στο Λουξεμβούργο) – θέση ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥ δηλαδή με αποδοχές δεκάδων χιλιάδων ευρώ μηνιαίως – και ΜΕΤΑ να εκδοθεί η ΒΟΛΙΚΗ για τον ΒΡΟΥΤΣΗ, αλλά ΟΧΙ για τους συνταξιούχους, ΑΠΟΦΑΣΗ του ΣτΕ. Εξάλλου γιατί να μην εξασφαλίσει την αντιμισθία του και αυτός;;; Μόνο η Σακελλαροπούλου μπορεί να τους κουφαίνει όλους και να ΞΑΝΑΔΙΚΆΖΕΙ τα ΗΔΗ ΔΙΚAΣΘΕΝΤΑ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! Και η συγκυρία είναι η ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ (εξ ου και η 6μηνη καθυστέρηση της έκδοσης της απόφασης).

  Μπορεί για όλα αυτά να κάνω λάθος; Μπορεί. Πάντως η διαίσθησή μου είναι πως οι συνταξιούχοι να λάβουν FROM THE THREE, THE LONGEST !!!

 2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ Κ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΒΙΩΣΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ Κ Τ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟ Κ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΙΨΙΕΣ ΜΕ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Κ ΕΦΥΓΑ ΓΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ Τ ΟΡΚΟ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΑΠΙΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΡΓΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ Κ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ Κ ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ !

 3. Τι να δεχτούν μωρέ τα τσογλάνια αφού αυτό θέλουν να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας εδώ μόνο προδότες προς το συμφέρον της Τουρκίας και ελληνόφωνοι και ισλαμιστές
  Θέλουν η Ελλάδα να γίνει ολοκληρωτικά ελαδισταν ώστε να μην προβάλει καμία αντίσταση σε επικείμενη σύγκρουση και ο Έλληνας να πάψει να ζει παρά μόνο ως αιώνιος δούλος του ισλάμ
  Το λιμενικό και ο στρατός τι κάνουν εδώ γ αυτό το πρόβλημα του λαθροεπικοισμού. Τον όρκο προς την πατρίδα και μετά όλα τα άλλα τον θυμούνται..??

Leave a Response