Πόση είναι η περιουσία του πρίγκιπα Φίλιππου – Ποιος θα την κληρονομήσει

Κοινοποίηση:
queen_prince

O δούκας του Εδιμβούργου έφυγε από τη σε ηλικία 99 ετών αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη οικογένεια με τέσσερα παιδιά οκτώ εγγόνια και οκτώ δισέγγονα αλλά και με μια τεράστια περιουσία. Μπορεί σε πρώτο πλάνο να είναι η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππού, που αναμένεται να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο ιστορικό παρεκκλήσι του κάστρου Γουίνδσορ, αλλά πολλοί είναι και αυτοί που αναρωτιούνται για το ποιος θα τον κληρονομήσει. Τι άφησε όμως πίσω του;

Ποιος ήταν ο μισθός του

Ως σύζυγος της βασίλισσας, είχε μηνιαίο εισόδημα από το Sovereign Grant, περίπου 500.000 δολάρια ετησίως. Δεν έχει γίνει γνωστό αν συνέχισε να εισπράττει αυτό τον μισθό μετά το 2017 που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα αλλά συνέχισε να έχει πρόσβαση σε εισοδήματα που προσωπική περιουσία, γη και ακίνητα. Μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ μοιράζονταν μετοχές και γη που απέκτησε εκείνη από τη δική της οικογένεια, όπως είναι το κάστρο Balmoral και η κατοικία του Sandringham.
Ποιος θα τον κληρονομήσει

Καθώς τα περισσότερα ακίνητα του πρίγκιπα Φίλιππού είναι κοινής ιδιοκτησίας με την βασίλισσα Ελισάβετ, πιστεύεται ότι θα συνεχίσει να τα διατηρεί εκείνη. Επίσης, θα μπορούσαν να μοιραστούν στα τέσσερα παιδιά του.

Ποια είναι η περιουσία του πρίγκιπα Φίλιππου

Μέχρι την στιγμή που έφυγε από τη ζωή, το ποσό του συνόλου της περιουσίας του πρίγκιπα Φίλιππου άγγιζε τα 30 εκατομμύρια δολάρια ή 24 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. ιδια λεία όπως και η εκκλησία ΑΕ . να τα λέτε αυτά. και η εκκλησία έχει ακίνητα, στρέμματα, ξενοδοχεία κτλ κτλ.

 2. Η κακή νοικοκυρά δεν κοιτά την βρώμα του σπιτιού της αλλά την σκόνη της διπλανής . Καμάρωσε την Κατίνα με τον ”σύντροφο” στην παρέλαση , και άσε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν στο σπίτι τους , ή μήπως υποβάλεις γιά σύμβουλος των ΒΡΕΤΑΝΩΝ ; Αυτοί δεν γλείφουν το βρακί της ΜΕΡΚΕΛ όπως εσύ .

  1. Άνοιξε ρε κακομοίρη κανά ιστορικό βιβλίο.
   Όποια πέτρα της ιστορίας με αίμα βαμμένη κ να σηκώσεις, θα βρεις άγγλους από κάτω.
   Οι ”βρετανοί” λοιπόν, γλύφουν περισσότερo τα βρακιά των Αμερικανών, απ’όσο ο Έλληνας της Μέρκελ, κατάλαβες;

   1. το εκαναν αυτο σε μπανανοδημοκρατιες παντα εβρισκαν χρησιμους ηλιθιους πολιτικαντιδες

 3. Όχι η “περιουσία” αλλα η “λεία” είνα το σωστό όταν αναφερόμαστε σε κηφήνες που δεν δούλεψαν ποτέ τους για να αποκτήσουν περιουσία.

Leave a Response