Πόλη φάντασμα η Κοζάνη μετά την επιβολή του lockdown – “Βράζουν” οι κάτοικοι και ο Εμπορικός Σύλλογος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όπως περιγράφει το kozanilife.gr, υπήρχε περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν εμφανώς μειωμένη.

Πλήθος καταστημάτων αλλά και υπηρεσιών έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους όπως προβλέπεται από το Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 όπου έχει περιέλθει η Π.Ε. Κοζάνης ενώ τα καταστήματα εστίασης που άνοιξαν από το πρωί της Παρασκευής εξυπηρετούν μόνο από τις υπηρεσίες take away και delivery.

Η πλειοψηφία των πολιτών που κινούνται στην Κοζάνη φορά μάσκα. Προβληματισμός επικρατεί κυρίως από τους γονείς για τη λειτουργία των σχολείων που αποφασίστηκε παρά το γεγονός πως αυτή δεν προβλέπεται από τον χάρτη ασφάλειας και προστασίας που είναι αναρτημένος στο Covid19.gov.gr για τις περιοχές που ανήκουν στο 4ο επίπεδο συναγερμού.

Η αγωνία των ανθρώπων της αγοράς της Κοζάνης είναι έκδηλη και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης έχει ήδη εκφράσει την αγανάκτησή του με σχετική επιστολή, ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης προς όλους επαγγελματίες, τα οποία ήδη έχουν ανακοινώσει τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. δεν μπορώ να καταλάβω ποιον ακριβώς περιμένουμε
  για να τους πάρουμε στο κυνήγι.

 2. Για να δουμε ρε λεβεντες Κοζανητες τι ψηφισατε στις τελευταιες βουλευτικες.

  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 39,39
  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 31,39
  Κίνημα Αλλαγής 10,30
  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 4,64
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 4,00
  ΜέΡΑ25 2,96
  ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,54
  ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1,43
  ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 1,39

 3. Τη νέα δομή φιλοξενίας λάθρο στο νομό Κοζάνης, που ακριβώς την έφτιαξαν και πόσα στρέμματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ τους έδωσαν δωρεάν ενώ ξεζουμίζουν τους Έλληνες;
  Να γιατί η χαρχάλω έκανε το lock down.

Leave a Response