“Πόλεμος” twitter – Τραμπ! Του “μάρκαρε” ανάρτηση ως παραπλανητική, το κατηγόρησε ότι επεμβαίνει στις εκλογές

Κοινοποίηση:
tramp

Η διεύθυνση του Twitter τοποθέτησε μια ειδοποίηση που καλεί τους χρήστες να “ενημερωθούν για τα γεγονότα” σε μια ανάρτηση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις επιστολικές ψήφους, στην οποία ο ένοικος του Λευκού Οίκου διατείνεται πως οι ψήφοι αυτές είναι “ουσιαστικά χαλκευμένες” και θα έχουν αποτέλεσμα “εκλογική νοθεία”.

Η ειδοποίηση αυτή, με σύμβολο ένα θαυμαστικό μέσα σε κύκλο, με μπλε χρώμα, καλεί τους αναγνώστες της ανάρτησης να “ενημερωθούν για τα γεγονότα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους” και τους οδηγεί σε μια σελίδα όπου η συντακτική ομάδα του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει άρθρα και πληροφορίες που αντικρούουν τον προεδρικό ισχυρισμό. Κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην Αμερική.

Φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν το άφησε αναπάντητο όλο αυτό και κατηγόρησε τη διεύθυνση του Twitter ότι “παρεμβαίνει” στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου κατήγγειλε – με… δύο νέες αναρτήσεις του στο Twitter – ότι η διεύθυνση του ιστότοπου απειλεί την “ελευθερία του λόγου”, κάτι που “εγώ, ως πρόεδρος, δεν θα επιτρέψω να γίνει!”.

“Ο Twitter παρεμβαίνει στις προεδρικές εκλογές του 2020”, έγραψε οργισμένος ο Τραμπ. “Ο Twitter καταπνίγει εντελώς την ελευθερία του λόγου”, πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response