Πόλα Ρούπα: Πώς τα ισόβια έγιναν 8,5 χρόνια και αποφυλακίστηκε

Κοινοποίηση:
ΨΣΨΣΨ

Η Πόλα Ρούπα εξέτισε μεικτή φυλακή 13,5 χρόνια δηλαδή, 8,5 χρόνια μέσα στη φυλακή στα οποία προστίθεται το χρονικό διάστημα της προσωρινής κράτησης κι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το Δικαστικό Συμβούλιο των φυλακών της Θήβας έκανε δεκτή την αίτησή της για υφ’ όρων απόλυση και δεν έπαιξε ρόλο ότι είναι μητέρα ανήλικου τέκνου, όπως τονίζει σε δήλωση της, η δικηγόρος της, Κίκιρη Μαριζάνα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της, Πόλα Ρούπα, Μαριζάνα Κίκιρη, «ορθώς εφαρμόστηκε το άρθρο 105 Β του ΠΚ, πράγμα που δεν εφαρμόστηκε κακώς στην περίπτωση του συντρόφου της Νίκου Μαζιώτη και που πρέπει να εφαρμοστεί και να σταματήσει να υφίσταται ένα καθεστώς εξαίρεσης. Επίσης, να σημειωθεί, ότι στην υφ’ όρο απόλυση δεν προβλέπεται πουθενά στο νόμο, απόλυση λόγω μητρότητας ανηλίκου».

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Δομοκού παρά τις τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης, που έχει κάνει το τελευταίο χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η σατανοφόνισσα είναι έξω και ο Κασιδιάρης, που κοντεύει να εκτίσει τα ίδια χρόνια μ’ αυτήν ενώ δεν έχει κάνει τίποτα, μέσα. Έκανε και παιδί η βρωμιάρα, θα το πάρει στο λαιμό της. Τα πληρωμένα όργανα των ολιγαρχών για να αποσταθεροποιούν τις κοινωνίες και να σπέρνουν το φόβο και τον τρόμο.

Leave a Response