Πωλείται ιδιωτικό τζετ του Έλβις Πρίσλεϊ

Κοινοποίηση:
elvis9_0

Ένα από τα ιδιωτικά τζετ του Έλβις Πρίσλεϊ θα πωληθεί σε δημοπρασία στις 22 Δεκεμβρίου του 1976, έναντι 840.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Mecum Auctions.

Το 1962 JetStar – ένα από τα 202 που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη Lockheed – είναι κόκκινο με ασημί πινελιές και το εσωτερικό του είναι επενδυμένο με κόκκινο βελούδο και χρυσό φινίρισμα.

Το αεροσκάφος μπορεί να φιλοξενήσει έως και εννέα επιβάτες και έχει φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση με συσκευή αναπαραγωγής βίντεο και κασετόφωνο.

elvis7_0 elvis9_0

Όποιος υποβάλει την υψηλότερη προσφορά θα αποκτήσει – εκτός από το αεροσκάφος – ένα αντίγραφο της συμφωνίας ασφάλειας με την υπογραφή του τραγουδιστή και ένα αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης του.

Το αεροσκάφος σεν έχει ανακατασκευαστεί και θα χρειαστεί νέο κινητήρα και πιλοτήριο για να πετάξει ξανά, φτάνοντας μέγιστες ταχύτητες των 565 μιλίων την ώρα με αυτονομία καυσίμου τα 2.500 μίλια.

Στον ιστότοπο του οίκου δημοπρασιών αναφέρεται ότι μια εταιρεία από τη Σαουδική Αραβία απέκτησε το αεροσκάφος το 1977.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή των 430.000 δολαρίων το 2017 μετά τη διάσωσή του μετά από 30 χρόνια σε αεροδιάδρομο στο νεκροταφείο αεροπλάνων του Roswell International Air.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑ ΧΙΤ ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ” ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ!!!

Comments are closed.