Πυρ ομαδόν κατά του σποτ για τη γονιμότητα! Αποσύρουν τη στήριξη τους στο συνέδριο Σακελλαροπούλου και σόουμπιζ. Η απάντηση της συγγραφέως του κειμένου…

Κοινοποίηση:
Video_Gonimotita_2

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το το προωθητικό βίντεο του «1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας» που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Ιουλίου στα Ιωάννινα με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να αποσύρει την αιγίδα της από το συνέδριο.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Το θαύμα της γέννησης κατά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους κρετίνους – αναλφάβητους σελέμπριτυ έγινε μέσον “αναπαραγωγικής διαδικασίας “. Μάλιστα. Τέτοιος βούρκος. Εμετό έχουμε κάνει. Εντάξει. Εάν δεν ήταν αυτοί θα ήταν κάποιοι άλλοι. Αχρείους βρίσκεις παντού. Αρκεί να πληρώνονται καλά.

  2. αν η σταφιδιασμένη ‘ατεκνη απέσυρε την υποστήριξή της ,το σπότ ήταν στη σωστή κατεύθυνση.

  3. Εγώ συμφωνούσα με το σποτ και διαφώνησα σφόδρα με την κόρη που ήταν εναντίον!!!
    Μου είπε ότι η γυναίκα δεν γεννάει μόνη της και ότι δεν υπήρχε ο άντρας μέσα σ’ αυτό!!
    Δίκιο έχει μεν αλλά κι εγώ της είπα ότι γενικώς έχουν πάρει λάθος δρόμο και τα αγόρια και τα κορίτσια
    Στην γειτονιά μου είμαστε 3 μάνες με 6 παιδιά συνολικά.
    Κανένα απ’ αυτά τα παιδιά ηλικίας από 25 έως 35 δεν έχει παντρευτεί η δεν έχει κάνει παιδί….
    Εμείς οι 3 μάνες στην ηλικία τους είχαμε ήδη από 2 παιδιά!!

    1. Αν εσύ είσαι γυναίκαι και όχι άντρας με μάσκα γυναίκας, τότε κρίμα, επειδή είσαι πολύ μακριά από το παιδί σου. Μήπως αν φτιάξεις αυτό, φτιάξει και το άλλο.

    2. Η κόρη σας πολύ σωστά σας το είπε. Μέσα στο σποτ θα μπορούσε να υπάρχει και το αρσενικό. Μια κοινωνία πατριαρχική λειτουργεί πάντα υπέρ του άντρα.ωπος για παράδειγμα η γυναίκα που πηγαίνει με πολλούς είναι πόρνη ενώ ο άντρας που πάει με πολλές είναι μάγκας. Η υπογονιμότητα λοιπόν δεν είναι μόνο θέμα της γυναίκας αλλά και του άντρα. Ας σταματήσει η κοινωνία μονίμως να λιθοβολεί τις γυναίκες.

  4. Η Ελλάδα άδειασε από νέους και νέες Έλληνες και Ελληνίδες .Όπου γυρίσεις αντικρύζεις αλλοφυλους και άλλογενεις .Τα χαμόγελαστα πρόσωπα αντικαταστάθηκαν με αυτά που ήρθαν από άλλες χώρες της Ασίας που χτυπιέται από την τρομοκρατία ,την Αφρική που πεθαίνει από την πείνα κ.λ.π και οι εκφράσεις τους είναι ανθρώπων με δυστυχία και φόβο ενίοτε και διάθεση καχύποπτη .Έτσι η Ελλάδα αλλάζει και θα αλλάζει και όσοι και όσες την ζήσαμε στην πιο ωραία της στιγμή τώρα πια δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα από αυτά να βλέπουμε γύρω μας .Δυστυχώς τον Έλληνα και την Ελληνίδα τον γέμισαν τα ΜΜΕ με αλόγιστο εγωισμό και φιλοχρηματία ,τους φούσκωσαν τα μυαλά με άλλες αξίες και στόχους όπως τα πολλά πτυχία τα πολλά λεφτά τα πολλά ταξίδια την πολύ απαθεια και απιστία προς την ιστορία και τους αγώνες των προγόνων για την Ελλάδα .Έτσι παιδιά δεν γεννήθηκαν αφού δεν δημιουργήθηκαν σωστοί γάμοι για να αποκτηθούν απόγονοι αλλά και σε μεγάλο ποσοστό αυτό ν που παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά δεν τα γαλούχησαν με τις αρχές και τις αξίες της αγάπης και φροντίδας της Ελλάδας .Τώρα πια υπάρχει γενεαλογικό κενό που θα αναπληρωθεί από τα παιδιά των μετοικουντων στην χώρα μας τα οποία κουβαλάνε άλλη κουλτούρα και ιδανικά και αυτής που θα απωθηθεί από μόνος του θα είναι Ο Έλληνας και η Ελληνίδα .Το σποτ έλεγε αλήθειες αλλά σε αυτο το λαό που του έμαθαν να ακουν μόνο ότι άρεσε στα τα τους δεν θα μπορούσε να καταλάβει τι εννοούσε και τζάμπα η δημοσιογράφος έριχνε τον εγωισμό της ζητώντας συγνώμη απι αυτούς και αυτές που συνεβαλαν στην ερήμωση της Ελλάδας ..από απογόνους ….Καλό βράδυ .

    1. Χρειάζεται αλλαγή στη νοοτροπία του λαού. Αν το ιδανικό του άντρα είναι ότι επιτυχία είναι να αποφύγεις τον γάμο, τότε τι να σου κάνει κι η γυναίκα. Να τον βιάσει; Αυτοί οι λαοί που μας φέρνεις για παράδειγμα παντρεύονται από μικροί. Ποια ελληνίδα μάνα θέλει να δει τον γιόκα της να παντρεύεται από τα 25;

  5. Μειώθηκαν τα κέρδη του Πάντου και των εξωσωματικών με τον κορωνοϊό και σου λέει ποιο κοινό είναι το πιο σανοφάγο; Οι γυναίκες. Βουρ να τις ξαναβάλουμε στο μαντρί των εξωσωματικών. Βάλτες κάτω να τις αλλάξεις τα φώτα. Για τους άντρες κουβέντα. Οι γυναίκες φταίνε για όλα ΚΑΙ για την υπογεννητικότητα. Οι άντρες προσχωρούν μαζικά στους ΛΟΑΤΚΙ και έχουν δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Γυναίκες πάτε να βρείτε σπέρμα στην τράπεζα σπέρματος του Πάντου, για να αυξήσετε τη γεννητικότητα της Ελλάδας. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη. Είναι πολλά τα λεφτά, Πάντο.
    Μακελειό σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις το σχόλιό μου.

  6. Είναι υπέρ τη δολοφονίας βρεφών; Είναι υπέρ του βίαιου εποικισμού της χώρας απο άτομα που μπήκαν παράνομα σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και δουλεμπόρους; Το έμβρυο δεν είναι το γυναικείο σώμα. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος.
    Αν θέλουν αυτοδιάθεση να μην κάνουν σεξ ή να παίρνουν προφυλάξεις.
    Η έκτρωση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί νομικά ως προμελετημένη δολοφονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

  7. ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗς ΝΕΑς ΤΑΞΗς ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤ

  8. Συγχαρητήρια στη δημιουργό του σποτ.
    Εγώ είδα την ωμή αλήθεια, η οποία είναι σκληρή και πρέπει να ‘αποσιωπηθεί’.
    Η γονιμότητα στη γυναίκα φτάνει έως την ηλικία των 37 βαριά βαριά. Στην κλιμακτήριο και στην εμμηνόπαυση Όχι παιδί ούτε όρεξη δεν έχεις για συμμετοχή. Εκεί αρχίζει η φιλοζωία.
    Κατά τη γνώμη μου κακώς σταματήσατε το συνέδριο.
    Την ΑΣΠΕ έπρεπε να καλέσετε, Ιερείς και φοιτητικούς συλλόγους. Άκου λέει η τάδε διαμαρτυρήθηκε, η τάδε έτσι , η τάδε Αλλιώς.
    Τι μας ενδιαφέρει κυρία μου τι έκανες εσύ στη ζωή σου..νομίζεις εαυτόν πρότυπο για τη νεολαία?
    Το συνέδριο είναι για να δείξει στους νέους ότι η ηλικία σου, έχασε το τρένο. Τέλος σ αρέσει δε σ αρέσει. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ.
    Πρέπει οι νέοι να κάνουν νωρίς οικογένεια.
    Κι όσο δυνατόν περισσότερα παιδιά. Να υπάρχει βοήθεια στα νέα ζευγάρια από το κράτος.
    Πώς θα σταματήσει η υπογεννητικότητα?

    1. Με το να καλλιεργήσεις, γιαγιά, στον εγγονό σου τη θέληση να παντρευτεί κι όχι να το παίζει γκόμενος στα κορίτσια και ανέμελος. Αν γκαστρώσουμε καμιά -φτου, φτου, την παίρνουμε.
      Απαράδεκτο, γιαγιά, να κατηγοράς τις νέες γυναίκες.

  9. Μιά χαρά είναι το σπότ,έχουμε μάθει να μας χαίδεύουνε τα αυτιά γι’αυτό μας χαλάει όταν ακούμε την ωμή αλήθεια.

  10. “Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο” Και άλλη μια παροιμία λέει,που εμείς σήμερα τις θεωρούμε απλά παροιμίες.”Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε”. Η καριέρα θα ακολουθήσεις η θα κάνεις οικογένεια.Σήμερα θέλουν να τεκνοποιούν μετά τα 40,αν είναι δυνατόν που βρίσκονται ήδη στην προκλιμακτήριο.Μαζεύτηκαν όλες οι γεροντομπεμπέκες για να διαμαρτυρηθούν έναντι της επιστημονικής αλήθειας….Τους αρέσει δεν τους αρέσει αυτή είναι η ωμή αλήθεια.

  11. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ γυναίκες, που γεννοβολάγατε σάν κουνέλες κι αυξήσατε τόν πληθυσμό κι αναγκάσατε τώρα τόν Bill Gates νά ξοδέψη ένα σκασμό δις νά φτιάξη τά εμβόλια γιά μείωση τού πληθυσμού

  12. Ο/Η Ηρωΐδα Γυναίκα είναι η Εργαζόμενη Μητέρα, όχι η "μορφωμένη" τεμπέλα ... λέει:

    Έσπευσαν όλες οι “θολοκουλτουριάρες προοδευτικές” να αποσύρουν την στήριξή τους στο Συνέδριο, μην τυχόν και θεωρηθούν αναχρονιστικές, καθυστερημένες και απολίτιστες … Καμιά τους δεν έβαλε το ρημάδι της να σκεφτεί ότι αν οι μανάδες τους είχαν την ίδια θεώρηση πραγμάτων για την ζωή, οι ίδιες δεν θα είχαν γεννηθεί … Νομίζουν, τρομάρα τους, ότι αν μείνουν άτεκνες γεροντοκόρες θα είναι “in”, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι στην ουσία, οι χαρές, οι ομορφιές, οι στόχοι και ο προορισμός της ζωής, περικλείεται μόνον στην οικογένεια … Καμαρώνουν σήμερα, οι στόκοι, για τα πτυχία και την καριέρα τους, αλλά αύριο, μόλις αντιληφθούν ότι όλα αυτά ήταν μάταια και λειψά στην πορεία της ζωής τους, αποσύρονται να πεθάνουν μέσα στην μοναξιά τους, την κακομοιριά τους, την λησμονιά τους, την αποκοτιά τους …
    Ούστ ρε σουργελοειδή παρτάλια, που εξαιτίας σας η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Κοινωνίας έφτασε πιο κάτω κι απ΄τον πάτο …

  13. Φυσικά να μορφώνονται και να εξελισοντε επαγγελματικά οι γυναίκες, ο υπερβαλων ζηλος ομως και η έλλειψη ισορροπιών μεταξυ καριερας και οικογενειας δημιουργουν πολλά θέματα. Διστυχώς καριέρα και οικογένεια δεν μπορουν να λειτουργήσουν.

  14. Αυτοί οι τύποι νομίζουν ότι απευθύνονται για άλλη μια φορά σε πρόβατα.
    Θα μαζευτούν όλοι οι Νουδούληδες όπως κάνουν και στις τηλεοράσεις και θα ευλογήσουν τα γένια τους.
    Το πρόβατα φυσικά θα τους χειροκροτήσουν και η ζωή συνεχίζεται.

  15. ολες οι κομπλεξικες αμαμητες παρεξηγηθηκαν γιατι το σποτ μιλαει για μορφωμενες γυναικες που θελουν και να τεκνοποιησουν στη ζωη τους. Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες αν το συνεδριο ηταν για λοατκι, περιθωριακους, λαθρο και αναρχοαπλυτους με χαρα ολες αυτες θα συμμετειχαν!!!

  16. Πως θα μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός εαν δεν γίνονται αυτά; Εδώ και τόσες δεκαετίες διδάσκουν την απάτη του υπερπληθυσμού στα σχολεία και το τρομακτικό σενάριο των 10 δις ανθρώπων στην Γη… Τωρα μας τρομοκρατουν με την θεωρία της κλιματικής αλλαγής και την δαιμονοποιηση του C02… LOL απο την μια καίνε τα δάση και μετα βάζουν ανεμογεννητριες. Όλοι ΣΤΗΝ υπηρεσία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που εμποδίζει το να ακουστεί κάθε τι λογικό και αντίθετο με τις επιδιώξεις της!

  17. Ειναι ελαχιστες οι γυναικες που αν περασουν μια ηλικια και δεν εχουν κανει ενα παιδι δεν προβληματιζονται ακομα και αν λενε “ηταν επιλογη μου”. Πολλες γυναικες που βρισκονται σε μια κρισιμη ηλικια νιωθουν πολυ καλυτερα οταν ενημερωνονται οτι η επιστημη εχει εξελιχθει χαριζοντας τους χρονο και επιλογες! Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο ξυδι απο ενα σποτ!!!! Δυστυχως οι περισσοτερες γυναικες μονο οταν ακουνε για εκτρωσεις νιωθουν “ελευθερες” και “ανεξαρτητες”. Γεμισαμε απο κομπλεξικες πια…

  18. Το παγκόσμιο σχέδιο εδώ και 60 σχεδόν χρόνια ήταν: 1. Να βγεί η γυναίκα στην αγορά εργασίας. 2. Να ενδιαφέρεται περισσότερο για την καριέρα της και όχι για την οικογένειά της. 3. Να κάνει ένα έως 2 παιδιά για να προλαβαίνει όσο μπορεί να τα δώσει βασικές αρχές ( που στην πραγματικότητα δεν προλαβαίνει) γιάυτό και έχουμε ουσιαστικά διαλυμένες οικογένειες, όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει και μάλιστα σε αυτό συμβάλλει και η ταραγμένη εφηβεία των περισσοτέρων παιδιών που είναι επηρεασμένη από τα σάπια μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τηλεόραση. 3. Σήμερα πολλοί και πολλές παντρεύονται ή απλά κάνουν παιδιά μετά τα 40 45 με αποτέλεσμα τα παιδιά που γεννιούνται να έχουν αντί πλέον αντί για μπαμπά και μαμά, παπού και γιαγιά. Δηλαδή στα 60 σου θα έχεις παιδί 20 χρονών ή και 25 με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις λόγω ηλικίας να ζήσεις μαζί τους. 4. Όλοι πολέμησαν εδώ και χρόνια τον θεσμό της οικογένειας και κατάφεραν στις περισσότερες φορές να τον διαλύσουν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Εγώ είμαι εκπαιδευτικός σε Λύκειο και σας δηλώνω ότι τα παιδιά έρχονται περισσότερο για “φύλαξη“ παρά για μάθηση. Για αγωγή δεν το συζητάμε: Απλά δεν υπάρχει. Αφού οι περισσότεροι καθηγητές από πλευράς ήθους είναι χειρότεροι των μαθητών.
    Έτσι μην απορείτε γιατί όλοι απέσυραν την υποστήριξη από το συνέδριο που έχει ως προβληματισμό όχι την καριέρα αλλά το πώς θα φτιάξεις οικογένεια που αποτελεί το κυριότερο κύτταρο της κοινωνίας.
    Όλοι είναι δούλοι της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παίρνουν εντολές από τις αντίχριστες διεθνείς λέσχες και τις εφαρμόζουν στις χώρες τους. Η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο τα τελευταία 50 χρόνια και η αλλοίωσή της σε όλους τους πνευματικούς χώρους (Εκκλησία, οικογένεια, σχολείο) είναι πλέον γεγονός.

    1. Eξαιρετικό σχόλιο – εξήγηση των γεγονότων. Δικαστικός λειτουργός.

    2. Διαλυμένες οικογένειες υπήρχαν και τη δεκαετία του 70. Απλώς οι νόμοι ήταν τέτοιοι που δεν μπορούσαν οι άνθρωποι να πάρουν εύκολα διαζύγιο. Εξαιρείται βέβαια ο δικτάτορας Παπαδόπουλος που πήρε αυτόματο διαζύγιο εν μια νυκτί.

    3. Σωστος σε ολα, εκτος απο κατι…Δε θελουμε αγωγη..Παιδεια θελουμε..

    4. Παππού, είσαι πολύ τυχερός που δεν έχεις στην οικογένειά σου γυναίκες -κόρες εννοώ- για να δεις την πίκρα των κοριτσιών του σήμερα που ψάχνουν άντρα και δεν βρίσκουν.
      Και είσαι τυχερός που με αυτές τις οπισθοδρομικές και ρατσιστικές αντιλήψεις για τις κοπέλες σε κράτησαν στο σχολείο. Άντε ο άλλος παππούς, ο δικαστής πιο κάτω -που σε επικροτεί- τουλάχιστον είχε να κάνει με εγκληματίες, οπότε δικαιολείται η αναλγησία του.

    5. Ποιος την υπολογίζει την εκκλησία. Άντε από κει πέρα με το κάθε παπαδαριό.

  19. Ένα σωστό μήνυμα πήγαν να περάσουν από τα ΜΜΕ και το έκοψαν κι αυτό.

  20. Βρωμερες ελεεινίδες…αξιες καθε περιφρονησεως!!!ο νεοταξιτικος φεμινισμος κατεστρεψε τις γυναικες και την οικογενεια!

Comments are closed.