«Πυρ» από Τζήμερο κατά εκπαιδευτικών: «Η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα, αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες»

Κοινοποίηση:
1

Προκαλεί και πάλι ο Θάνος Τζήμερος, που αυτή τη φορά, επέλεξε να επιτεθεί στους εκπαιδευτικούς, χαρακτηρίζοντάς τους «αγράμματους σταλίνες τεμπελχανάδες».

Αρχικά, με την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook την Κυριακή, ο Θ. Τζήμερος επέκρινε τις «πλουσιοπάροχες διακοπές των εκπαιδευτικών» και επιτέθηκε στην ΟΛΜΕ και στην ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τις απεργίες που κάνουν. Χαρακτηρίζει μάλιστα «ακροαριστερό αρχικαταληψία» τον δολοφονηθέντα στην Πάτρα, Νίκο Τεμπονέρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα «κινητοποίηση» για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα».

Για να καταλήξει ο Θ. Τζήμερος: «Αν δεν ξεδοντιάσεις τον κρατικό συνδικαλισμό δεν μπορείς να περάσεις ούτε μισή μεταρρύθμιση. Και στα σχολεία υπάρχει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα. Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες».

Αναλυτικά όσα γράφει ο Τζήμερος: «ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΛΜΕ Οι διακοπές των εκπαιδευτικών είναι πλουσιοπάροχες Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. 15 μέρες γεμάτες. Από 24/12 έως και 7/1. Πότε όμως έκαναν εκλογές οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης; 17 Δεκεμβρίου. Με πληρωμένες άδειες, βεβαίως βεβαίως. Ακόμα μια μέρα χαμένη για τα παιδιά, ακόμα μια μέρα που το πρόγραμμα των γονιών πήγε στράφι. Δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν, ας πούμε, στις 3/1; Βεβαίως. Αλλά κορόιδα είναι, αφού μπορούν να λουφάρουν μια μέρα ακόμα; Να δούμε και τι έγινε τις άλλες μέρες. Στις 18/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κάλεσε «τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που γίνονται σήμερα Τετάρτη 18/12 στο Κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ψήφισης του αντιλαϊκού προϋπολογισμού του 2020 στον οποίον οι δαπάνες για την Παιδεία μένουν στάσιμες». Να ρωτήσω, από πού κι ως πού πρέπει να ρωτάει η κυβέρνηση τον δάσκαλο για το πώς θα φτιάξει τον προϋπολογισμό; Έχουμε και συνέχεια. Στις 19/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε «διευκολυντική στάση εργασίας για τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν» σε κινητοποιήσεις επειδή κάποιοι της Ειδικής Αγωγής δεν διορίστηκαν μόνιμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Όμως όταν επιστρέψουν στο σχολείο θα κάνουν μάθημα; Για μία μέρα μόνο. Στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα «κινητοποίηση» για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα.

Το ξαναλέω για εκατομμυριοστή φορά: αν δεν ξεδοντιάσεις τον κρατικό συνδικαλισμό δεν μπορείς να περάσεις ούτε μισή μεταρρύθμιση. Και στα σχολεία υπάρχει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα. Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες».

Με νέα του ανάρτηση, ανήμερα των Θεοφανείων, ο Θάνος Τζήμερος επανήλθε στο θέμα της Παιδείας, υπενθυμίζοντας ότι πριν από 29 χρόνια ο τότε υπουργός Παιδείας Βασ. Κοντογιαννόπουλος προσπάθησε να μεταρρυθμίσει την «πασοκκουκουεδοκρατούμενη και μπαχαλοποιημένη Παιδειά».

Και σημειώνει ότι το νομοσχέδιο έγινε γνωστό για μια επουσιώδη διάταξή του: Το ομοιόμορφο σχολικό ντύσιμο. «Όλη η αριστερίλα ξεσηκώθηκε τότε με το επιχείρημα ότι το ομοιόμορφο ντύσιμο καταπιέζει την προσωπικότητα των μαθητών» σχολίασε ο Θ. Τζήμερος και ανήρτησε φωτογραφίες μαθητών από Β. Κορέα, ΕΣΣΔ και Κούβα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ????ΣΤΑ ΥΨΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΔΙΟΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ !!!ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟΠΗΓΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΝ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΕΞΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ????? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!!!!

  2. αψογος ο τζημερος. πολυ σωστα τα λεει. και λιγα ειπε. μακαρι να μπει στην κυβερνηση,

  3. Ο/Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ λέει:

    αΑΑΑ χαχαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε παλι; η ελλαδα λεει είναι σοβιετικη ενωση και ότι μας κυβερνουν κομμουνιστες εδώ και 45 χρονια ααχαχαχαχαχαχα

  4. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του έχοντας δύο παιδιά από τα οποία το ένα έχει τελειώσει το σχολείο εδώ και τρία χρόνια και το άλλο είναι στην τρίτη γυμνασίου. Έχουν πέσει σε καθηγητές που πηγαίνουν να κάνουν μάθημα έχοντας πιει προηγούμενος τσίπουρα, η φεύγουν από το σχολείο και δεν μπαίνουν καν στην τάξη για να πάνε να πιουν τσίπουρα, να φεύγουν από το σχολείο και να μην κάνουν μάθημα για να πάνε για ψάρεμα, καθηγήτρια που κάθεται και ασχολείται και σχολιάζει τι φοράει το κάθε παιδί, αν είναι ωραία κι αν είναι σεξι…!!!! Και χειρότερα ακόμα… Τόσα που θα μπορούσα να γράψω βιβλίο χιλίων σελίδων γι αυτό καλύτερα ας σταματήσω εδώ. Το θέμα είναι ότι δεν μιλάει κανείς, γι αυτό έχουμε φτάσει σε αυτήν την κατάντια.

  5. Χίο.
    Κάνε εκπομπή και κάλεσε τον Τζημερο.
    Θα έχει ενδιαφέρον.

  6. Να αγιασει το στόμα σου Τζημερε.
    Συνέχισε έτσι.
    Χτύπα τους κάτω σαν χταπόδι τους
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

  7. αυτη η χωρα δεν αλλάζει με τιποτα , ηρθε ο Ανδρεας το 81 και εκανε τα κοπρόσκυλα του δημοσίου προνομοιουχους , το 2010 πτωχευσαμε επειδή το δημοσιο έτρωγε με δεκα μασέλες και την πλήρωσε ο ιδιωτικός τομεας , αυτη ειναι η αλήθεια , οσο για τους εκπαιδευτικους αλλοι χαραμοφάηδες , δεν καταλαβαίνω γιατι το καλοκαίρι πρέπει να κάθονται τρεις μηνες , ας καλύπτουν κενα που δημιουργουνται σε αλλες υπηρεσίες του δημοσίου απο της άδειες , ασε και το αλλο που ολοι οι καθηγητές μαθηματικοί ειδικά κάνουν μαύρα ιδιαίτερα

    1. Είσαι ανόητος. Πήγαινε κάνε τον καθηγητή και έλα ξαναπές μας. Έχετε 1 παιδί και δεν μπορείτε να το κάνετε καλά. Τι να σου κάνει ο καθηγητής με 25; Μας βρίζουν κάθε μέρα τα μπουμπούκι σας. Αλλά με τέτοιους γονεις που έχουν τι να περιμένεις;;;

  8. Ο/Η Δασκαλοκαθηγητες των στεππων και της ερημου απο τα Σουσα λέει:

    Μπραβο στον τζημερο σαν μοναδικος τις τελευταιες δεκαετιες που μιλαει για πραγματικοτητες και αληθειες για τον εκπαιδευτικο βαρβαρορεμαλισμο που επικρατει σαν ΔΙΑΡΡΟΙΑ μεσα στο κρατιδιο των χωριατλαμαδων -βαρβαρων…..

  9. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος που την ειδατε την πρόκληση 6μηνες×1 ώρα την ημερα=180ωρες-100 σα/κυριακα-αργιες-αρωστια=ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ για λύπηση άσε το καλοκαίρι κααααααθομαι και πληρώνομαι.= 5.000 προσλήψεις ακομαχαχαχα άμοιρη Ελλάδα

    1. Ξυδακι… Ας γινόσουν καθηγητής. Αλλά που…

  10. δασκαλος η καθηγητης με 3 ωρες δουλεια την ημερα και 5θημερο και διακοπες Χριστουγεννα Πασχα καλοκαιρι και εκδρομες…………….

  11. Ο/Η Η διοίκηση της Β/θμιας Δημόσιας Εκπ/σης στη Κατερίνη λέει:

    Αυτά είναι από ανέκαθεν γνωστά, δεν λέγετε κάτι νέο και κάτι που προκαλεί αίσθηση.
    .
    Ο Ιωάννης Κατζαρίδης διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, είχε συμμετοχή σαν ομιλητής στη προκατασκευασμένη ημερίδα που διοργάνωσε ο Γεώργιος Χρυσοστόμου Μητροπολίτης Πιερίας με θέμα «Νέοι και Διαδίκτυο» 26-4-2018. Στη ομιλία του ο Ιωάννης Κατζαρίδης δεν ανέφερε την για μία σχολική χρονιά 2014-2015 ελεύθερη παροχή χωρίς κωδικό εισόδου ασύρματου διαδικτύου με πάροχο το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης και τις 1000άδες συνδέσεις κινητών τηλεφώνων smartphones των 50 και άνω μαθητών Τμήματος Μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης σε όλες τις ώρες διδασκαλίας και εργαστηρίου παράνομα με άδεια όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών ΙΕΚ. Κανείς ομιλητής δεν ζήτησε τότε από το Γεώργιο Χρυστόμου (όχι το ηθοποιό, αλλά το κληρικό στα ρούχα μόνο που είναι μητροπολίτης Πιερίας) να δημοσιεύσει όλη τη “κίνηση” συνδέσεων του ασύρματου διαδικτύου του γηροκομείου.
    Όπως ο Ιωάννης (Γιάννης) Κουλιανόπουλους δήθεν εκπαιδευτικός μάγειρας ΙΕΚ Κατερίνης, απόφοιτος λυκείου και ΙΕΚ, που συνδεόταν στο λογαριασμό Facebook του στη διάρκεια των προφορικών εξετάσεων προόδου των μαθητών ΙΕΚ στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης και έγραφε ειρωνικά σχόλια στο χρονολόγιο Facebook λογαριασμού του, για αυτά που του απαντάνε οι μαθητές εξεταζόμενοι προφορικά από το ίδιο.
    .
    Τώρα συνεχίζει το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης να τον προσλαμβάνει ως συμβασιούχο, ο οποίος κρύβεται σε στενά και απόμερους δρόμους φορώντας σε όλες τις καιρικές συνθήκες γυαλιά ηλίου και εμφανιζόμενος δειλά σε φωτογραφίες του δημόσιου ΙΕΚ ως δήθεν σοβαρός εκπαιδευτής (συνέχεια, ασταμάτητα και κατά εξακολούθηση προσλαμβάνεται με σύμβαση εξαμήνου ΙΕΚ). Το ότι άφηνε για μία σχολική χρονιά 2014-2015 τους 58 μαθητές ΙΕΚ να κινδυνεύει η ζωή τους στοιβαγμένοι παράνομα (κακούργημα) στη μικρή κουζίνα που δεν έβλεπε το 40% μαθητών ποτέ μάθημα άλλα μόνο πλάτες και τους επέτρεπε να συνδέονται στο ασύρματο διαδίκτυο του γηροκομείου σε όλες τις ώρες διδασκαλίας αυτό για το υπουργείο παιδείας είναι μεγάλο προσόν και για το κοινό της Πιερίας που παρακολουθεί ομιλίες παπάδων που αντί να είναι δωσίλογοι και ερωτηθέντες συνεχίζουν με θρασύτητα τη λήψη κρατικού πακτωλού χρημάτων επειδή έχουνε και αυτοί “μια τιμή” (δήθεν κρατική επιχορηγία για έργα που είναι όμως η εξαγορά της συνείδησης τους για να μην πουν τα αίσχη και τις βρομιές του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης και του συνεργού του Υπουργείου Παιδείας).

    1. Ο Ιωάννης Κατζαρίδης διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, φιλόλογος, δεν ζήτησε ποτέ από την υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Μιράντα Παππά καθηγήτρια φυσικής αγωγής που έλαβε μέρος στη οργάνωση (τι έκανε δηλαδή; πιο κόπο; κάποιες ομιλίες στο τηλέφωνο;) στη ημερίδα 24-4-2018 αυτή να πει γιατί δεν έκανε τίποτα απολύτως και συναινούσε καλύπτοντας καθημερινά τον διευθυντή σχολείου Νικόλαο Τσιαλό που από το μεγάφωνο έβριζε σκληρά και χυδαία πριν και μετά την προσευχή όλους τους συναθροισμένους μαθητές. Σχολείο (4ο Γυμνάσιο & 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης) απέναντι ακριβώς από το Εκκλησιαστικό Επισκοπείο, κατοικία του Μητροπολίτη Πιερίας οδός Μητροπόλεως, και πολύ κοντά στην ευθεία στη πολυτελή κατοικία της Παππά, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου.
      #
      Ο Μητροπολίτης Πιερίας Γεώργιος Χρυσοστόμου και ο γραμματέας του αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος (φανατικός χρήστης κινητού τηλεφώνου και τηλεφωνικών επικοινωνιών). ως μάρτυρες καθημερινά συναινούσαν σε αυτό και παρίσταναν το “κορόιδο και κουφό” για όλα τα συνεχόμενα χρόνια που γινότανε αυτό. Το ίδιο έκαναν οι καθηγητές καθημερινά πριν/μετά τη προσευχή όρθιοι δεξιά-αριστερά από το Νικόλαο Τσιαλό που ήτανε στο κέντρο στο μικρόφωνο, τα ίδια και οι διερχόμενοι πεζοί, ο φύλακας του σχολείου, γείτονες καταστηματάρχες, γονείς μαθητών αυτόπτες μάρτυρες, διερχόμενοι οδηγοί αυτοκινήτων με ανοιχτά παράθυρα, κάτοικοι της περιοχής, και το απέναντι “2ο Δημοτικό Σχολείο” με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του και τους μαθητές του άκουγε τι έλεγε ανενόχλητος και χωρίς καμία αντίδραση ποτέ ο Νικόλαος Τσιαλός.

  12. Αχαχαχα αυτος ο ευκροταλος περιμενετε να μας σωσει; αααχ αχαχα!!!

  13. δασκαλοι καθηγητεs κλπ του πρωκτουουουου
    μηταφιδηs σφυριζοκλαναs
    κοτσιφακηs κοκινοκυλοτακηs
    συνδικαλιστεs κηφηνεs βρωμοκαβαλινεs βοθρολυματα
    απο ποιουs θα μαθουν τα ελληνοπουλα γραμματα;;;
    απο αμετανοητουs εαμοβουργαρουs;απο αμετανοητεs εαμοβουργαρεs;
    απο αμετανοητουs βρωμομπολσεβικουs;απο αμετανοητεs βρωμομπολσεβικεs;
    απο αξουριστουs αξουριστεs βρωμιαρηδεs-βρωμιαρεs ελεεινουs ελεεινεs σιχαμενουs σιχαμενεs τεμπεληδεs κηφηνεs ΡΕ ΟΥΣΤ!

    1. Πλύνε το στόμα σου ανόητε που θα μας μιλήσεις και για μόρφωση.

  14. Ο Τζήμερος μπορεί να είναι και ο μοναδικός και ο τελευταίος δεξιός σε αυτή τη χώρα… και είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε πια αφού ο Μητσοτάκης μας βγήκε και αυτός άλλα αντί άλλα από αυτό που ψηφίσαμε… και ακριβώς επειδή είναι και μορφωμένος και σκεπτόμενος αλλά κυρίως: ετοιμόλογος είναι ότι πρέπει για να τους θάψει κάτω από τη γη όπου τους πετύχει όλους! σε συνεντεύξεις, εκπομπές, κ.λ.π. με το γάντι, με πολιτική ορθότητα, με ωραίο λόγο και ευγένεια αλλά μπορεί να τους θάψει 3 μέτρα κάτω…. την επόμενη εγώ Τζήμερο δαγκωτό και κακώς δεν το έκανα και τώρα αλλά λέω…. “Μητσοτάκης” … τι διάολο πια; Τόσο σάπιο το dna; θα έχει κοινά με τον πατέρα του δεν μπορεί…. αλλά άμα είσαι άλλου πατέρα

  15. Σταλινικής προπαγάνδας μαζί με νεοταξιτικες ανθελληνικές τάσεις διδακτέας ύλη που διδάσκουν κάποιοι που νομίζουν πως βρίσκονται στην σοβιετια του προηγούμενου αιώνα.Ας βρεθεί κάποιος εδώ να αντιπαρατεθεί χωρίς βρισιές και ταμπέλες ναζί κτλπ.Γιατι αυτοί είστε οι αριστεροι,καθάρματα φασίστες που βρίζετε όποιον σας λέει την αληθεια

  16. Δεν φταίνε οι αργίες, ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός φταίει!!! Κι αν οι ξε-κόκαλιτς, μαριδάκης, ιβάν και CIA τρώνε χωρίς να δουλεύουν φταίνε οι κυβερνήσεις που ψηφίζουν οι κρατικοδίαιτοι για να βγάλουν την υποχρέωση που τους διόρισαν αξιοκρατικά!!!

  17. Τζημερος ενας Ναζι με κουστουμι και ευγενεια .Ενας σκεπτομενος Ναζι.Ρατσιστης και αντικουμουνιστης οτι ακριβως εχει αναγκη η Ελλαδα.Συνεχισε δυνατα εχεις Ξεφτιλισε τους Πατριωτες της Οκκας που πανε για τα εβρα

  18. Κηφήνες ρε όλοι οι δημόσιοι πουλάνε τρέλα.Κάθε μέρα είναι στις καφετέριες,τώρα στα σαλέ και όλοι με καινούργια αυτοκίνητα

    1. Τι λες ανόητε; Που τα είδες αυτά; Ας διάβαζες να γίνεις καθηγητής αλλά τότε το χεράκι το είχες κάτω από το θρανίο… Φάε σκ@τ@ τώρα…

  19. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (μόνο ένα απλό παράδειγμα) ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΔΡΟΜΗ (π.χ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ κλπ.) ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ; ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

  20. Δυστυχως για τα παιδια μας ,στα περισσοτερα εχει δικιο

  21. Κλασσικός αμόρφωτος γιδοβοσκός Τζήμερος, αποκαλεί ανθρώπους με πτυχία αμόρφωτους ενώ ο ίδιος δεν έχει σπουδάσει τίποτα…. Ποντάρει στο κλασσικό “διαίρει και βασίλευε”. Αντί να μας λέει γιατί θα πρέπει επιχειρηματίες όπως πχ ο Μυτιληναίος ή ο Κόκκαλης ή ο Σαββίδης ή δε ξέρω ποιός άλλος, χωρίς να κουνάνε δάχτυλο όλη μέρα (οι πραγματικοί αρχιτεμπελχανάδες), να ζούνε τέτοια πλουσιοπάροχη ζωή και να ρυθμίζουν τις ζωές των υπολοίπων, ενοχλείται από τους εκπαιδευτικούς επειδή διεκδικούνε να μην είναι σκλάβοι σε φυτείες.

    Το πρόβλημα δεν είναι που οι εκπαιδευτικοί έχουν μια σχετικά καλή θέση με εγγυημένα χρήματα και λιγότερες ώρες, το πρόβλημα είναι γιατί οι υπόλοιποι ανεχόμαστε να δουλεύουμε για 400 ευρώ 12ωρα. Και γιατί ανεχόμαστε πχ οι εφοπλιστές να μη πληρώνουν φόρους. Ας ξεκινήσουμε από αυτά, γιατί αυτά είναι τα χοντρά προβλήματα, και όχι το αν ο εκπαιδευτικός θα κάνει μια άδεια παραπάνω.

    1. έχει κάνει σπουδές, πτυχίο ίσως δεν έχει πάρει αλλά έχει καταφέρει να είναι πετυχημένος επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα οπότε δικαιούται να μιλάει και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσους έχουν πτυχία που το μόνο που κατάφεραν είναι ή να δουλεύουν σερβιτόροι και βίζιτες ή να γλείψουν και να ρουφήξουν για να καταφέρουν να κάνουν “καριέρα” στην Ελλάδα όμως (Μπανανία) και να νομίζουν ότι μετράνε στον υπόλοιπο κόσμο ίσα … για αυτό βούλωστο και δε χρειαζόμαστε πτυχία, ικανότητες χρειαζόμαστε και αυτές δεν τις αποκτάς με τα πτυχία, γεννιέσε με αυτές και ή τις έχεις ή δεν τις έχεις….

      1. “Πετυχημένος επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα” ; Για να σε προσλάβουν σου ζητάν ασταμάτητα και κάθε φορά να διαθέτεις προϋπηρεσία, συγκεκριμένα πτυχία και άλλες μπούρδες. Οι προσλήψεις γίνονται στο ιδιωτικό τομέα στη Ελλάδα βέβαια όπως όλοι παρατηρούμε εάν σε τοποθετήσει κάποιος εκεί απευθείας, “μεσολαβητής”, αν αγοράσεις πτυχίο από μαγαζί-σχολή δήθεν πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, ΗΠΑ, Γαλλίας ή άλλο κυρίως ιδιωτικό αγγλόφωνο.
        Και ίσως σπάνια λόγω σύμπτωσης, τύχης π.χ. άμα μένεις δίπλα εκεί κοντά κτλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα άμα είσαι απόφοιτος καθηγητής και σε βάλουν οι φίλοι σου απευθείας μόλις λάβει το πτυχίο σε ιδιωτικό φροντιστήριο, κάτσεις εκεί για χρόνια, μετά σε βάλουν πάλι οι φίλοι σου σε ιδιωτικό σχολείο λύκειο, κάτσεις εκεί για χρόνια, και μετά με όλο αυτό το “φτιαχτό” συμμετέχεις στο κρατικό διαγωνισμό ΑΣΕΠ για να διοριστείς σε δημόσιο σχολείο όπου τα “άτομα ευφυίας” θα δούνε ότι έχεις ένσημα σαν καθηγητής και θα σου δώσουν μόρια και θα σε προσλάβουν… Αυτά για τους επιτυχημένους στο ιδιωτικό τομέα – κοπρίτισσες και κοπρίτες γλείφτες.

  22. MΗΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ; ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Comments are closed.