Πυροβολισμός στο Χαλάνδρι: «Η Αλβανίδα είχε χτυπήσει το κεφάλι της γυναίκας του γιατρού στο δάπεδο – Έκανε φασαρίες»

Κοινοποίηση:
tselo3

Ο πυροβολισμός του οφθαλμίατρου Γεώργιου Νέου μέρα μεσημέρι, σε δρόμο στο Χαλάνδρι έχει σοκάρει άπαντες, την ίδια ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γιατρός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αντιμετωπίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννημάτας» με τραύμα στο θώρακα.


Σημειώνεται ότι η Αλβανίδα που πυροβόλησε  υποστηρίζει πως ο οφθαλμίατρος κακοποιούσε το 13χρονών παιδί τους και πως κινδύνευε και η ίδια από εκείνον.

Μιλώντας  ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου Αλέξανδρος Αλεξανδράκης περιέγραψε μια χρόνια και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο οφθαλμίατρος και η οικογένεια του.

Η εξωσυζυγική σχέση του γιατρού και η επιμέλεια του παιδιού

Όπως  λέει ο ίδιος: “

Ο γιατρός έχει δύο κόρες 28 και 29 ετών και είναι παντρεμένος με μια Αγγλίδα . Από τη σύντομη εξωσυζυγική σχέση του με την δράστιδα έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί. Η δράστις τον εξαπάτησε, του είχε πει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.
Η σχέση τους είχε κρατήσει κάτι μήνες. Το παιδί το είχε αναγνωρίσει βέβαια. Κρίνοντας πως η γυναίκα αυτή δεν ήταν κατάλληλη για την επιμέλεια του παιδιού, μετά από αυστηρή αντιδικία ο πελάτης μου την επιμέλεια του παιδιού. Ήταν μια σκληρή αντιδικία που κράτησε πολλά χρόνια.”

Εκείνη είχε αρχίσει να τον εκβιάζει απ’ όταν γεννήθηκε το παιδί και έχει καταδικαστεί για αυτό με αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου. Του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και έκανε και πολλά άλλα. Πήγαινε στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν και έκανε φασαρίες. Ο γιατρός κινδύνεψε να χάσει τη θέση του στο νοσοκομείο από τα αλλεπάλληλα επεισόδια που του δημιουργούσε. Τα ίδια έκανε και έξω από το ιατρείο του. Είχε φτάσει να απειλήσει μέχρι και εμένα”.

«Είχε συμπεριφερθεί βίαια και στη γυναίκα του»
Στη συνέχεια ο δικηγόρος του κ. Νέου αναφέρει:

«από τότε που γεννήθηκε το παιδί τους του έκανε τη ζωή πατίνι. Έχει συμπεριφερθεί βίαια και στην γυναίκα του, χωρίς να συναισθάνεται ότι η τελευταία μεγαλώνει το παιδί σαν δικό της.

Πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια μάλιστα είχε επιτεθεί στην γυναίκα του κ. Νέου και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στο δάπεδο.

Αν δεν μεσολαβούσαν ένοικοι της πολυκατοικίας μπορεί και να την είχε σκοτώσει. Είχαμε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα για το ιδιωτικό ιατρείο του και για το νοσοκομείο και μάλιστα αυτά τα μέτρα ισχύουν και αυτή την περίοδο αλλά τι να τα κάνεις; Τα παραβίασε. Είδαμε όλοι τι συνέβη».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η αλβανίδα είναι στυγνή ανδροκτόνος! Επιτέλους ας υπάρξει πραγματική ισότητα και ας εφαρμοστεί και νόμος για τις ανδροκτονίες από παλαβές ή τυχοδιώκτριες γυναίκες που έχουν βάλει στο μάτι περιουσίες των υποψήφιων ανδρών-θυμάτων τους!

    1. Καλα…εδω γινεται χαμος απο ηλιθιους μεθυστακες δειλους που χτυπανε και δολοφονουν τις γυναικες/φιλες τους και εσυ πιανεσαι απο μια ειδικήπεριπτωση. Η τραγικη πλειοψηφία των περιστατικών 98% αφορα δειλους που σκοτωνουν τις γυναικες τους.

Leave a Response