Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους: Οπαδικά κίνητρα εξετάζει η ΕΛΑΣ

Κοινοποίηση:
alexandras

Το 32χρονο θύμα της επίθεσης είναι οργανωμένο σε ομάδα και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απείθεια, αντίσταση της αρχής και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχθηκε νεαρός άνδρας νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (09/09) στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 16:15. Άνθρωποι που εργάζονται στην περιοχή και περαστικοί άκουσαν τρεις πυροβολισμούς και μετά είδαν τον αιμόφυρτο τραυματία να τρέχει προς το ΙΚΑ για τις πρώτες βοήθειες.
«Άκουσα δύο πυροβολισμούς και είδα έναν άντρα να τρέχει προς το ΙΚΑ με μικρό τραύμα χαμηλά στην πλάτη. Δεν φαινόταν να έχει χάσει πολύ αίμα. Δεν ακούστηκαν πολύ δυνατά οι πυροβολισμοί», ανέφερε ιδιοκτήτρια φαρμακείου.

Μάλιστα, μια από τις τρεις σφαίρες σφηνώθηκε σε παρακείμενο αυτοκίνητο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το θύμα της επίθεσης είναι ένα 32χρονος Έλληνας υπήκοος, με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στην πλάτη στον Ευαγγελισμό.
Ρεπορτάζ του ALPHA αναφέρει ότι δράστες της επίθεσης ήταν μια ομάδα 3-4 νεαρών. Ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Ο 32χρονος είναι οργανωμένος σε ομάδα και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απείθεια, αντίσταση της αρχής και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.
Σύμφωνα με το OPEN, οι αρχές αναζητούν τους δράστες και βιντεοληπτικό υλικό από την επίθεση, ενώ εικάζουν πως πρόκειται για επίλυση οπαδικών διαφορών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: