Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η 42χρονη που έχασε βρέφος και σύζυγο μαζί – «Ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το μωρό ή ο άντρας μου»

Κοινοποίηση:
vrefos_eurokinissi_3

O σύζυγος της άτυχης 42χρονης από την Πτολεμαΐδα νοσηλευόταν στο Θεαγένειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ το λίγων μηνών βρέφος τους μεταφέρθηκε από την ίδια, στο ΑΧΕΠΑ, παρουσιάζοντας συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης.

Πατέρας και βρέφος από την Πτολεμαΐδα έφυγαν σχεδόν ταυτόχρονα από τη ζωή. Η 42χρονη γυναίκα συντετριμμένη περιγράφει όσα έγιναν:

«Έχασα σύζυγο και παιδί την ίδια ώρα. Να φανταστείτε ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το παιδί ή πρώτα ο άντρας μου. Ο σύζυγος μου πριν από 15 μέρες διαγνώστηκε από καρκίνο, από έναν επιθετικό καρκίνο. Μεταφέρθηκε στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και κατέληξε. Το παιδάκι μας είχε μια δύσπνοια εκείνο το βράδυ, το μετέφερα στο ΑΧΕΠΑ και εκεί μου είπαν ότι πρέπει να το διασωληνώσουμε γιατί είχε ήδη κάποια θέματα υγείας», αναφέρει η τραγική γυναίκα.

«Είχε πάθει σηψαιμία από μια λοίμωξη. Όμως δεν είχε τίποτα, ούτε πυρετό, ούτε τίποτα. Το μετέφερα γιατί απλά κατάλαβα τη δύσπνοια. Και εκείνη την ώρα που μου έλεγαν οι γιατροί ότι το παιδί μου πέθανε, με πήραν και από το Θεαγένειο και μου είπαν ότι και ο σύζυγος μου πέθανε», εξηγεί και συνεχίζει.

«Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε. Έχω κλάψει πάρα πολύ, έχω πονέσει, όμως επειδή είμαι και εγώ υγειονομικός προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση όσω μπορώ».

Σημειώνεται, ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: