Πτήση τουρκικού αεροσκάφους πάνω από τη Νεκρή Ζώνη – Χριστοδουλίδης: «Ανησυχώ για οτιδήποτε»

Κοινοποίηση:
F16

Πτήση τουρκικού αεροσκάφους πάνω από την κοινότητα Δένειας σε περιοχή Νεκρής Ζώνης κατέγραψαν και διερευνούν οι Αρχές στην Κύπρο, ενώ το περιστατικό εξετάζεται και από τα Ηνωμένα Έθνη.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα προβεί σε όλες τις ενέργειες, στις οποίες προέβη και στο παρελθόν, σε σχέση με τη παράνομη δραστηριότητα της τουρκικής αεροπορίας στο νησί.

Σε δηλώσεις του στη Λάρνακα, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι πρόκειται «για παράνομη δραστηριότητα από πλευράς της τουρκικής αεροπορίας για να καταγράφουν κάποια δεδομένα σε σχέση με τη Νεκρή Ζώνη. Είναι κάτι για το οποίο από το πρωί έχουμε ενώπιον μας όλα τα δεδομένα και το Υπουργείο Εξωτερικών θα προβεί στις ενέργειες που προέβη και στο παρελθόν για ίδια περιστατικά».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ενέργειες θα γίνουν και προς την κατεύθυνση των ΗΕ και της ΕΕ.

Σε ερώτηση αν ανησυχεί από αυτή τη δραστηριότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «για οτιδήποτε γενικά ανησυχώ, για όλα τα δεδομένα είμαι εδώ για να ανησυχώ και να προβαίνουμε σε ενέργειες. Και φυσικά είναι κάτι που ειδικότερα στην παρούσα συγκυρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, σε καμιά απολύτως περίπτωση, ότι είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους και για αυτό τον λόγο είπα ότι θα προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “”” Χριστοδουλίδης: «Ανησυχώ για οτιδήποτε» “”” δεν εχει δικιο ο ανθρωπος……. μην ανησυχειτε για τιποτα η τυχη σας εχει δουλεψει για εσας ΧΩΡΙΣ εσας….. ολα εχουν παρει τον δρομο τους…. μονο εσεις δεν ξερετε απο την τυχη σας…. σιγα-σιγα θα σας ταισουν αυτο που εχουν κιολας αποφασισει και δρομολογισει….. ΤΥΧΕΡΑΚΙΔΕΣ!!!!!! μεχρι και τις παντοφλες στο χερι σας δινουν!!!! ολα χωρις κοπο για εσας….

Comments are closed.