Πρόταση απόλυτης ΧΟΥΝΤΑΣ! «Να παγιδέψουμε την κάρτα SIM των κινητών για να μην κυκλοφορούν» – Τα πράγματα αγριεύουν πολύ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tzanakis

Δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά αυτό που τόσο…φυσικά ειπώθηκε στην ελληνική τηλεόραση!

Ένας…ειδικός πρότεινε την παγίδευση της κάρτας SIM των κινητών ΟΛΩΝ των πολιτών στις κόκκινες περιοχές ούτως ώστε να μπει ένας «κόφτης» στα ημερήσια SMS εξόδου!

Ο λόγος για τον καθηγητή Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκο Τζανάκη, ο οποίος παρέθεσε την παραπάνω οργουελική πρόταση σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ!!!

Αναφέρθηκε σε μερικά έξτρα αντίμετρα που μπορεί να λάβει η πολιτεία προκειμένου να ελέγξει τον αριθμό των κρουσμάτων και ταυτόχρονα να περιορίσει κατά το δυνατόν τους πολίτες στα σπίτια τους.

Προφανώς ο κ. Τζανάκης ονειρεύεται εφαρμογή μέτρων τύπου Κίνας και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο!

Δείτε την επίμαχη δήλωση που πέρασε στα…ψιλά από το 0:50 του παρακάτω βίντεο:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Βγάλτε και τις απόχες να κυνηγάτε τον κόσμο όπως κάνανε στην Κίνα. Άντε να χαθείτε ταληροφονιάδες γιατροί που αν δεν πάρετε το φακελάκι χειρουργείο δεν γίνεται.

  2. Δεν φταίνε αυτοί ρε παιδιά.
    Η σαπίλα ξεκινάει από τον Μητσοτάκη και την παρέα του που τους έδωσαν και τους δίνουν το δικαίωμα να αποφασίζουν και να διατάσουν βγάζοντας διαγγέλματα μέσω των καναλιών τους.
    Αν δεν ρίξουμε τη σάπια κυβέρνηση που κατευθύνει όλα αυτά τίποτε δεν αλλάζει.

  3. ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ;;;
    ΓΙΑΤΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ???
    ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ;;
    ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ??
    ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΡΚΕΤ,ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ DELIVERY??
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;;;

  4. Tι λέει ο γουρουνοκεφαλος…;Ρε σκατακεφαλε υπάρχουν και οι χειρόγραφες βεβαιώσεις μετακινησης …χαρτάκι ,μολύβακι και γόμα για να σβήνεις την ώρα που μετακινησε…απεριόριστες μετακινήσεις όσες θέλεις….

  5. σε λιγο δεν θα ξερεις που να κρυφτεις εσυ η παρεα σου και ολοι οι νεοταξιτες των καναλιων…ποντικαραιοι των υπονομων

  6. Πόσο μεγάλος μαλάκας πρέπει να είσαι για να κάνεις λόγο περί κυκλοφορίας ανθρώπων με το σύστημα μονά – ζυγά!!!

  7. και ποιος σου ειπε ρε γουρουνοκεφαλη,τενεκε ξεκανωτε οτι στελνουμε sms?Βαλε κοφτη και στο πατο σου ανδρεικελο κομπογιαννιτη.Ποσως!!

  8. Καθε 2-3 μηνες αποσύρουν τους λοιμοξιολογους και τους αντικαθιστούν με καινούργιους. Ετσι για να μη τα ακούνε συνεχεια οι ιδιοι και καίγονται. Και για να διαχυθουν οι ευθυνες σε πολλους ετσι ωστε τους πανε στο μελλον στα δικαστήρια, να ειναι δύσκολο να καταδικάσεις τοσους πολλους. Ειναι ολα μελετημενα.

  9. Στην κρήτη να ξέρετε όλοι σας, πως εδώ όλοι οι δημόσιοι και κρατικοί φορείς είναι φούλ με τα νερά της κάθε κυβέρνησης. Προτιμάνε να “καρφώσουν” τον αδερφό τους για να πάρουν μια προαγωγή. Προτιμάνε να καεί ο γείτονάς τους, να καταστραφεί οικονομικά για να τον κοιτάνε με χαμογελαστό οίκτο. Προτιμάνε να τους πούνε ένα μπράβο απ το τηλέφωνο ένας ανώτερός τους παρά ένας συγγενής τους για μια ηθική πράξη. Ετσι είναι όλοι τους! Κι έτσι ήταν εδώ και καιρό. Η αρρώστια αυτή έχει ποτίσει το σώμα τους απ τις βρωμερές εποχές του ΠΑΣΟΚ.

  10. Μην μιλάτε ρε αμορφωτοι κρετινοι, γνωρίζετε περισσότερα από εκείνο τον επιστήμονα; Όταν αυτός ρε στουρνοι ξημεροβραδιζετε στης κλινικές και τα εργαστήρια εσείς πίνετε μπάφους και παίζετε προ!

    1. ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΕ ΑΝΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…. ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ….. ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

  11. Η βορεια κορεα παραδεισος (για τα ανθρωπινα δικαιωματα) μπροστα στην Ελλαδα!

  12. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ
    ΤΖΑΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

  13. Φασιστόμουτρο με ιατρική μπλούζα

  14. Η πολύ τσικουδιά καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα …

  15. Όλοι στο κόλπο ….Καμπουράκης λέει…καλά τα είπε ο Γιατρός.
    Δεν του είπε κανένας….τι είναι αυτά που λες ρε ηλίθιε σε ένα Λαό που τον έχετε κλείσει 4μηνες μέσα με της κάθε λογης σοφία.
    Μην τολμήσετε μόνο

  16. Στην πουστιά και την κουτοπονηριά είσαστε πρώτοι παρτάλια…..

  17. Στα σούπερ μάρκετ μονοι οσοι εχουν κανει το εμβόλιο ..αυτος το είπε

Comments are closed.