Πρόκληση από Δήμητρα Ματσούκα – Με κοντό σορτσάκι δίπλα στον Τσολιά!

Κοινοποίηση:
9d58ca_matsouka

Μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, έχει γίνει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου μια καλοκαιρινή μέρα αποφάσισε να φωτογραφηθεί δίπλα στον τσολιά, όπου ο καημένος σίγουρα ίδρωσε και έφταιγε η ζέστη!

Η ηθοποιός φημίζεται για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ειδικά στην τηλεόραση και στο θέατρο, αφού έχει δημιουργήσει τον δικό της μύθο με μερικές κλασσικές σειρές που μας έχουν μείνει χαραγμένες βαθιά στο μυαλό.

Ακόμα όμως και στην προσωπική της ζωή και ακόμα και μέσα απο τα social media η Δήμητρα Ματσούκα έχει ρίξει μερικά σαγόνια, έτσι για την πλάκα της!

Όπως ακριβώς έκανε και στην παρακάτω εμφάνιση της δίπλα απο τον τσολιά!

Με τη ξιφολόγχη… προσοχή έμεινε ο Εύζωνας φρουρός του Προεδρικού Μεγάρου όταν η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, με αυτή την αμφίεση, στάθηκε δίπλα του για μια αναμνηστική πόζα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και πώς της ήλθε, πήγε και έκατσε δίπλα στον φρουρό του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram, το οποίο η Δήμητρα Ματσούκα έχει ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό και το έχει λατρέψει.

ψσψσ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response