Πρόεδρος Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών: Δεν μπορώ να φυλάω τα τρόλεϊ για να κάνουν ”τα παιδιά” σκοποβολή πάνω μου

Κοινοποίηση:
720_646815_029bd0ae7d-80c1562cf8fadc7d

«Η αστυνομία θέλει ενίσχυση σε προσωπικό και θεσμική θωράκιση. Δεν μπορεί η αστυνομία να έχει επιλέξει οι μάχιμες υπηρεσίες να είναι ατροφικές. Δεν μπορεί να φυλάω τα τρόλεϊ στην Πατησίων για να κάνουν ”τα παιδιά” σκοποβολή πάνω μου. Και αν 100 άνθρωποι κάνουν μία καταδρομική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι να πάω με την κλούβα , ποιος θα τους σταματήσει;

Εμείς κάνουμε τους συνοριοφύλακες των Εξαρχείων τα βράδια για να μη φεύγουν από τα όρια των Εξαρχείων και να ξεσπούν πάνω μας», δήλωσε στον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

«Οι διμοιρίες των ΜΑΤ διατίθενται μόνο σε σταθερά σημεία, φυλώντας στόχους και κυβερνητικά κτίρια», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΓΑΔΑ για τις καταδρομικές επιθέσεις, ο κ. Πάκος διερωτήθηκε «ποιοι αστυνομικοί θα εκτελέσουν το επιχειρησιακό σχέδιο;», καθώς όπως είπε, «οι αστυνομικοί που έχουν μείνει στο δρόμο είναι πολύ λίγοι. Οι υπουργοί, έχουν ένα μικρό αστυνομικό τμήμα στη φύλαξή τους. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ είναι με 8 ανθρώπους, τί ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε; Φυλάσσοντας πολιτικά γραφεία και τα τρόλεϊ στην Τοσίτσα; Αυτά είναι μόνο για επικοινωνιακή κατανάλωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response