Πρόβλεψη από το 1981; – «Μία πανδημία θα μας βολέψει -Θα σκοτώσει γέρους & οι χαζοί θα τρέξουν στη θανάσιμη θεραπεία»

Κοινοποίηση:
jacques-attali-je-ne-suis-pas-certain-d-etre-reincarne-alors-je-vis-a-fond

Μια πρόβλεψη σοκ έκανε το 1981 ο Jacques Attali, σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν.

Ο Attali σε συνέντευξη που έδωσε το 1981 μίλησε για μία πανδημία η οποία θα «σκοτώσει του γέρους», ενώ μίλησε και για μία «θανάσιμη θεραπεία». 

Όσα είχε πει: 

«Το κύριο πρόβλημα στο μέλλον θα είναι ο υπερπληθυσμός. Οι άνθρωποι θα φτάνουν σε πολύ μεγάλες ηλικίες και θα καταναλώνουν πολύ παραπάνω από ότι παράγουν. Το ίδιο με τους αρρώστους και τους ηλίθιους. Όλοι αυτοί θα επιβαρύνουν την κοινωνία και την φύση άδικα – γι’ αυτό θα πρέπει να φύγουν.

Επειδή όμως δεν μπορούμε να τους εκτελέσουμε ούτε να κάνουμε σε όλους IQ τεστ, θα μπορούσε να μας βολέψει μία πανδημία πού θα σκοτώσει τους γέρους και τους αρρώστους, και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία που θα παρέχουμε εμείς, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι θα τρέξουν σαν πρόβατα στο σφαγείο…».

 

Πάντως μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από αυτή τη δήλωση ο Jacques Attali διέψευσε πως είχε πει κάτι τέτοιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

 1. Είτε το είπε, είτε δεν το είπε η κοινή λογική λέει πως δεν μας αγάπησαν ξαφνικά και μας παρέχουν δωρεάν εμβόλια. Γιατί για τις άλλες ασθένειες τα πληρώνουμε τα εμβόλια, τα φάρμακα και γενικά τις θεραπείες; Όλα γίνονται για το χρήμα. Εντελώς τυχαία τα θαυματουργά τους εμβόλια σκότωσαν τόσο κόσμο. Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι δυνατός, έχει τον τέλειο μηχανισμό να δημιουργεί αντισώματα για τα πάντα, οι χημείες των εταιρειών είναι και θα είναι αποτυχημένες μπροστά στην μάνα φύση. Ο ένας είναι θετικός αλλά ασυμπτωματικός και το περνάει άνετα και ο άλλος αρρωσταίνει και πεθαίνει, πολύ περίεργος ιός.

 2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ……ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ….ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

 3. Οί Εβραίοι γνωρίζουν καί τι θα γίνει στα επόμενα 50 χρόνια.Όλα είναι προμελετημένα.Ξυπνάτε!!

 4. Όταν είχε τοποθετηθεί με αυτές τις θέσεις ήταν 38 ετών Ζακ Ατταλι, Εβραίος εξ Αλγερίας. Το 1981 είχε διορισθεί ανώτερος σύμβουλος του Μιτεράν, ιδιότητα που διετήρησε μέχρι το 1991, όταν διορίσθηκε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Ανοικοδομήσεως κ Αναπτύξεως (EBRD)μέσω της οποίας ο διεθνής καπιταλισμός επιχειρούσε να μετατρέψει τα κράτη του πρώην παραπετάσματος σε αποικίες χρέους.
  Αναγκάσθηκε να παραιτηθεί το 1993, διότι συνελήφθη κλέπτων οπώρας, δια το ακριβές είχε χώσει όλα τα δάκτυλα του σε βάζο με το μέλι!
  Ο δίδυμος αδελφός του επί πενταετία πρόεδρος της Αir France.

 5. Δηλαδή το σημερινό έγκλημα με τα εμβόλιο ήταν στο μυαλό τους εδώ και 40 χρόνια. Κάντε εμβόλια ηλίθιοι και όταν κλωτσάτε τα πόδια αναρωτηθείτε ποιος έφταιξε.
  Χέστηκε η παγκόσμια τάξη να σώσει το λαουτζίκο των 7 δις και του έφτιαξε μάλιστα και εμβόλιο. Ξυπνάτε ωρέ από το λήθαργο που σας έβαλαν.

 6. Επρεπε να πεις μπεεεεεε μπας και καταλαβαιναν τα προβατα τι ελεγες στη μητρικη τους γλωσσα τωρα που τους ντανιασες ειναι αργα.

Leave a Response