Πρωτοφανές περιστατικό στο Βόλο: Πατέρας χτύπησε και λήστεψε τον γιό του με την απειλή μαχαιριού

Κοινοποίηση:
astuynomia01

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αλιβέρι την Τρίτη (18/6), όταν ένας 53χρονος επιτέθηκε στον 37χρονο γιό του και τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με μια κατσαρόλα, ενώ στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού του έκλεψε το κινητό του αξίας 1000 ευρώ και 620 ευρώ.

Σύμφωνα με το gegonota.news, πατέρας και γιός βρίσκονται σε «πόλεμο» εδώ και καιρό, λόγω κληρονομικών διαφορών.

Σε συνέχεια του περιστατικού, ο γιός κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και χθες (Τετάρτη 19/6) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά ο γιός του απουσίαζε καθώς είχε αναχωρήσει για την Αθήνα όπου διαμένει.

Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού κρατείται και παραπέμπεται με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιό του.

Σε ερώτηση αν κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακή, ενώ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιός του που έρχεται στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα μετά από καταδίκη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: