“Πρωταθλήτριες” οι Θεσσαλονικιές – “Λιώνουν” στις eρωτικές ταινίες οι παντρεμένες Ελληνίδες λόγω καραντίνας

Κοινοποίηση:
erotas

Τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν

Ενδιαφέρον έχουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι ιθύνοντες εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών , σύμφωνα με τα οποία την περίοδο που οι Έλληνες μένουν σπίτι, επιλέγουν να βλέπουν… “ροζ” θέαμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, 172.000 Ελληνίδες, με το 67% αυτών να είναι παντρεμένες και το 33% ελεύθερες είδαν ερωτικές ταινίες, σε σύνολο 570.000 μοναδικών επισκεπτών.

Όσο για τις πόλεις της Ελλάδας, οι Θεσσαλονικιές έκαναν τη διαφορά, καθώς, σύμφωνα με την έρευνα, η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό views ερωτικών ταινιών από γυναίκες (35%), ενώ ακολουθούν οι Σέρρες (25%), η Αθήνα (20%), η Λάρισα (13%) και τελευταία η Κρήτη (7%).

Γενικότερα, πάντως, οι άνδρες ξεπερνούν τις γυναίκες σε επισκεψιμότητα καθώς ανέρχονται στο 66%, με το θηλυκό κοινό να αγγίζει μόλις το 34%. Οι ώρες που η διάθεση κορυφώνεται είναι οι μεσημβρινές.

Συγκεκριμένα, από τις 14.00-16.00 παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και επισκεψιμότητας στα site, με τις ηλικίες 25-34 να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το π@ρνό. Τα πρωινά πάλι, και συγκεκριμένα από τις 8.00-10.00, οι δείκτες πέφτουν δραματικά.

Η καλύτερη μέρα για “ροζ” θέαμα θεωρείται η Πέμπτη, ενώ η Κυριακή δεν επιλέγεται πολύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τρικοκοσμκη χωρα ειμαστε με χαμηλης παιδειας και νοημοσυνης πολιτες… Αυτες οι τσουλες ειναι μανες και μεγαλωνουν παιδια…Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες τους… Τιγκα στη πουτανια και στη μαλακουρα!

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΠΡΙΤΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΟΠΡΙΤΗ.

  2. Και αυτά τα στοιχεία πως προκύπτουν; Μπαίνει η καθεμία και δηλώνει είμαι παντρεμένη ναι/όχι; Μας δουλεύετε; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ κύριοι και κυρίες

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΚΡΙΣΗ ΕΠΕΣΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.

Leave a Response