Πρωταγωνίστρια hot ταινιών παρατάει τον κόσμο του θεάματος και γίνεται… πεζοναύτης! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τέλος σε στην καριέρα της ως ποpνοστάρ, βάζει η Vienna Rose και – όπως δήλωσε – ετοιμάζεται να καταταγεί στους πεζοναύτες. «Δεν είμαι σε πολλά πράγματα καλή, αλλά είμαι απίθανη στο σeξ», κάτι το οποίο βέβαια είναι άγνωστο το κατά πόσο θα εκτιμηθεί από τον Αμερικανικό Στρατό. 

Απηυδισμένη και βαθιά απογοητευμένη από την βίαιη συμπεριφορά των συναδέλφων της στο χώρο της κοινής τους εργασίας, η 20χρονη Αμερικανίδα ποpνοστάρ Vienna Rose αποσύρεται οριστικά.

Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που εγκαταλείπει το συγκεκριμένο λειτούργημα. Ωστόσο, το στοιχείο που καθιστά ιδιαίτερη και αξιοπρόσεκτη την περίπτωση της Vienna Rose είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα: Σκοπεύει να καταταγεί στις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού στρατού -και μάλιστα στους πεζοναύτες, τους πιο σκληροτράχηλους και καλύτερα εκπαιδευμένους κομάντο.

Με βαρυσήμαντη ανακοίνωσή της στο twitter -ακολουθώντας τις επικοινωνιακές πρακτικές του Ντόναλντ Τραμπ- η νεαρή σταρ ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι «ήρθε η ώρα να πεθάνει η Vienna Rose. Το ποpνό για εμένα τελείωσε μια για πάντα. Δεν θέλω να ανήκω σε έναν τομέα της βιομηχανίας του θεάματος όπου ανταμείβονται τα καθάρματα. Και απευθύνω έκκληση σε όλα τα άτομα 18 ετών, αγόρια και κορίτσια που δοκιμάζουν την τύχη τους στο ποpνό, να ξεκουμπιστούν αμέσως, πριν να είναι αργά. Για το καλό τους».

Η Vienna Rose κατάγεται από μια επαρχιακή πόλη και ανέκαθεν, όπως η ίδια εξομολογείται «είχε μια περιέργεια» για το σeξ. Η περιέργειά της αυτή την ώθησε να αναζητήσει μια δίοδο στην ποpνοβιομηχανία και, όντως, μετά από διάφορες περιπέτειες, κατάφερε να βρει δουλειά σε διάφορες παραγωγές του είδους -αν και όχι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το όνομά της συμπεριελήφθη στο καστ μιας σειράς περίπου 20 ταινιών.

Σύμφωνα με όσα λέει η Rose, όταν ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της, τον Αύγουστο του 2017, η αμοιβή ανά σκηνή ήταν 1.000 δολάρια -για συνεύρεση με άρρενα συνάδελφο ηθοποιό. Καθώς όμως η βιομηχανία του ποpνό διέρχεται κρίση εξαιτίας του δωρεάν υλικού που κυκλοφορεί ελεύθερο στο διαδίκτυο, με άπειρους ερασιτέχνες να κλέβουν τη δουλειά των επαγγελματιών, τον επόμενο χρόνο, για τις ίδιες σκηνές η Rose έπαιρνε 200 δολάρια λιγότερα. Και επιπλέον την εκμεταλλεύονταν οι ατζέντηδες, την κακομεταχειρίζονταν και την κακοποιούσαν, τόσο στο πλατό των γυρισμάτων όσο και εκτός αυτών.

Τελικά η Vienna Rose πείστηκε πως δεν έχει κανένα μέλλον στον κλάδο και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει στρατιωτίνα, σαν τον αδελφό της, ο οποίος υπηρετεί στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Αυτή την περίοδο η Rose προσπαθεί να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα ώστε να προετοιμαστεί σωστά, να απαλλαγεί από ένα τατουάζ που έχει στο σβέρκο και να παρουσιαστεί στους πεζοναύτες, με τις μέγιστες δυνατές πιθανότητες να γίνει μέλος τους.

Φυσικά, ο μόνος τρόπος που έχει η Vienna Rose για να πλησιάσει στο καινούργιο της όνειρο, είναι να μαζέψει χρήματα μέσω του πορνό. Το οποίο ασκεί πλέον αποκλειστικά για τους συνδρομητές των δικών της βίντεο και με τον ιερό σκοπό να υπηρετήσει την πατρίδα της και την ανθρωπότητα.

Σε συνέντευξή της η Rose δήλωσε ότι δεν βλέπει την ώρα να ζήσει τη ζωή του κομάντο, διότι, στο κάτω κάτω, όπως χαρακτηριστικά λέει «δεν είμαι καλή σε πάρα πολλά πράγματα. Είμαι όμως απίθανα καλή στο σeξ». Τώρα εάν αυτό θα εκληφθεί ως προσόν για το τιμημένο σώμα των Πεζοναυτών, μάλλον η γλυκύτατη Vienna Rose θα το μάθει στην πράξη.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μου θυμισε καποιες πουτανιτσες βρετανιδες που ενταχθηκαν στο isis και αφου τις ξεσκισανε για χρονια οι τσιχαντιστες παρακαλουσαν να γυρισουν πισω.
    Μαζεψτε τα παιδια σας ρεεεεεεεεε.

Leave a Response