Προφυλακισμένος ο 45χρονος για τη δολοφονία στην Ιεράπετρα

Κοινοποίηση:
xeiropedes

Ο 45χρονος περιστασιακός ναυαγοσώστης, με καταγωγή από χωριό της Σητείας, που κατηγορείται για τον θάνατο του αλλοδαπού 65χρονου φίλου του, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος καθώς αυτό κρίθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18/04 ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα Δικαστήρια Νεάπολης.

Η δικογραφία περιγράφει το σκηνικό της δολοφονίας, η οποία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου, στο σπίτι όπου οι δύο άνδρες διέμεναν, κοντά στο λιμανάκι των Φέρμων Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας.

Μέχρι στιγμής, το κίνητρο πίσω από αυτή την ανεξήγητη πράξη παραμένει άγνωστο, καθιστώντας την υπόθεση ακόμα πιο σκοτεινή και ανεξήγητη.

Ο κατηγορούμενος, γνωστός ως μια προσωπικότητα στην τοπική κοινότητα ως εξπέρ σε θέματα που αφορούν τη θάλασσα και την ασφάλεια των λουόμενων, έχει σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής για όλα αυτά που κατηγορείται.

Το μυστήριο που περιβάλλει το κίνητρο πίσω από αυτή την ενέργεια έχει αναστατώσει την τοπική κοινότητα και έχει αναζωπυρώσει συζητήσεις σε όλο το νησί. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους, αναζητώντας οποιαδήποτε πιθανή ένδειξη ή κίνητρο που μπορεί να εξηγήσει αυτό το έγκλημα.

Η οικογένεια του θύματος από το εξωτερικό, συγκλονίζεται από τα γεγονότα και αναζητά απαντήσεις σε ένα τόσο τραγικό γεγονός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response