Προφυλακίστηκε 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης – Τους έπιασαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Κοινοποίηση:
χειροπεδες

Στην προφυλάκιση ενός 40χρονου άνδρα που συνελήφθη επ αυτοφώρω για αποπλάνηση ανήλικης προχώρησαν οι δικαστικές αρχές.

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έσπευσε άμεσα και την περασμένη Κυριακή πέρασαν χειροπέδες στο 40χρονο άνδρα ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας της 14χρονης που αποπλάνησε.

Αφορμή για να ξεδιπλωθεί η αρρωστημένη αυτή ιστορία, στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε η 14χρονη στα social media από το δωμάτιο του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στο οποίο βρίσκονταν εκείνη την ώρα με τον 40χρονο άνδρα.

Οι γονείς της ανήλικης που την έψαχναν, καθώς είχε φύγει από το σπίτι της από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με τον 40χρονο, μόλις είδαν τη φωτογραφία στα social media αμέσως ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έσπευσαν στο ξενοδοχείο που είχε παρασύρει ο 40χρονος την ανήλικη και του πέρασαν χειροπέδες. Εναντίον σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές οι οποίες διέταξαν την προφυλάκιση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΡΕΜΕ ΤΟΥΝΗ!!!! Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!! ΡΕ ΔΕ Γ@ΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.

  2. Και μετά βγαίνουν κάποιες γυναίκες και το παίζουν ότι είναι ευτυχισμένες στην οικογένειά τους και επειδή ψάχνω στο κινητό του άντρα τους πιστεύουν ότι τους είχα και πιστός. Όλοι οι άντρες τα ίδια σ**** είναι μέχρι τα 25 άντε χοντρά χοντρά 28 κυνηγάνε τη σαραντάρα την εξηντάρα την 70άρα για εμπειρία και μόλις πατήσουν τα 40 οι δεκαπεντάχρονος τους φαίνονται γριές. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία του ελληνικού λαού που βαστάει από τα χρόνια της κατοχής και πιο μακριά όλοι οι άντρες παντρευόταν τότε γυναίκες με 20 χρόνια διαφορά και παραπάνω δεν μπορούν να αλλάξουν αυτά τα πράγματα Όσο μεγαλώνει ο άντρας τόσο πιο μικρή τη θέλει τη γυναίκα

    1. Γεροντική σε κόβω…οι άντρες είναι ίδιοι γιατί καμιά σας δεν είναι διαφορετική…σιγά οι νέοι μην κυνηγάνε τις θειτσες καλέ θειτσα…ισαααααα…..

      1. Άσε Βαγγελα που είσαι και μάγκας ρουφα τ’αυγο σου που έχεις και άποψη, για τους άντρες μιλάει..

        1. Κυρά Γιωργαινα άσε τα δήθεν και άλλαξε βρακι…και εγώ για θειτσες γράφω σε στυλ ψαρωκασελεεεε…σαν του λόγου σου..άσε τις άλλες να είναι κορμιά και εσύ στο περίμενε….

Comments are closed.