Προσοχή! Ανατινάζονται στα χέρια όσων τις χρησημοποιούν οι σόμπες kumtel elite που έχει γεμίσει την αγορά ο Βρυώνης και διαφημίζει από τα κανάλια του – Στην Κύπρο απεσύρθησαν με απόφαση της κυβέρνησης!

Κοινοποίηση:
44c01fc1438a36d3bc6725b654a4cc4e

Θερμάστρες χαλαζία KUMTEL ELITE: Δεν είναι λίγες οι φορές που στις μεταμεσονύχτιες ώρες σε μικρά κανάλια αλλά και σε μεγάλα(ΣΚΑΙ,E) γίνεται ιδιαίτερη προβολή τους.Πουθενά φυσικά κανείς δεν λέει για τη χώρα προέλευσης,(Τουρκία)όπως δέν λέει κι ὅτι πρίν λίγες μέρες στήν Κύπρο τά μοντέλα KS-2710 ES καί KS-2710 ἀποσύρθηκαν γιατί προκαλοῦν ἠλεκτροπληξία!!! Δέν εἶναι μόνο ὅτι σέ σκίζουν σέ κατανάλωση, κάπου μισό εὐρώ ἡ ὥρα, κινδυνεύει καί ἡ ζωή τοῦ πελάτη!Διακινητής στην Ελλάδα είναι ο γνωστός Καναλάρχης Βρυώνης.

Γράφει ο Άρης Σπίνος

Στην Κύπρο η μία σόμπα μετά την άλλη ανατινάζονται.Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών,το αρμόδιο υπουργείο πληροφόρησε το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά το πιο πάνω προϊόν, το οποίo δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: director@ems.mcw.gov.cy ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στον πωλητή δηλαδή από το κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον περί Ορισμένων Πτυχών της Πώλησης Καταναλωτικών Αγαθών και των Συναφών Εγγυήσεων Νόμο, σε περίπτωση αγοράς μη ασφαλούς προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται σε αντικατάσταση του προϊόντος, ώστε το προϊόν να είναι σύμφωνο προς τους όρους της σύμβασης πώλησης.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε ο καταναλωτής δικαιούται να υπαναχωρήσει, δηλαδή να επιστρέψει το προϊόν στον πωλητή και να λάβει πίσω το πλήρες ποσό που πλήρωσε. Υπενθυμίζεται ότι τα πιο πάνω δικαιώματα ισχύουν για περίοδο δύο ετών από την αρχική παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή και ότι την αποκλειστική ευθύνη έναντι του καταναλωτή έχει πάντα ο τελικός πωλητής.Στην περίπτωση που ο πωλητής αρνείται να ανταποκριθεί στα πιο πάνω δικαιώματα του καταναλωτή, καλείται ο καταναλωτής να υποβάλει γραπτώς το παράπονο του μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή (www.consumer.gov.cy).”

Στην Ελλάδα όμως της διαφθοράς και της απάτης πέρα βρέχει!!ScreenHunter-5734

Πηγή: edolio5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Ένα δύο τρία…. Γαμιετε η Τουρκία… Η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία..

 2. Αυτοσχεδιες βομβες μεσα στα σπιτια των κυπριων. Και τις πληρωσαν οι ιδιοι κιολας! Εφυέστατο σχεδιο! Αυτό λεγεται, νεες επενδυτικες προτασεις στη χωρα μας.., αυξηση εσοδων απο εισροη καταναλωτικων προιοντων.., προσφορά εργασιας σε νεους επιχειρηματιες.., δανειακες συμβασεις με αυξηση κεφαλαιου υψους 20 εκατομμυριων… και λοιπά ασυναρτητες μπαρουφες που μας φλόμωσαν τόσα χρονια και τα ειπαν εμποριο και διεθνή αγορα!
  ..

 3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ????ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΖΕΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ !!!!ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

 4. Και οι Kumtel του Βρυώνη και οι Zeus του Σαιτανίδη είναι τούρκικες και ανάλογης ποιότητας κατασκευής (χείριστης). Φυσικά ούτε ο ένας λέει ότι είναι τούρκικες ούτε ο άλλος.. Ο Σειτανίδης μάλιστα παρουσιάζει την μάρκα Zeus ως ελληνική ενώ μάλλον είναι και το ίδιο εργοστάσιο που βγάζει και τις kumtel και μας πέταξε ένα άλλο όνομα… ελληνικό… Υπάρχουν και καθαρά ελληνικές σόμπες αλλά όποιος τις θέλει ας τις ψάξει στο ίντερνετ για να μη λέτε πως κάνω και διαφήμιση.

    1. ..με ΠΛΗΡΗ γκαμα προϊόντων
     Ελεος δλδ..
     η πληρης
     της πληρους
     την πληρη <———-
     ω πληρη
     *Συμφωνω μαζι σου 100% για τα ελληνικα προιοντα

Leave a Response