Προκλητικό σίριαλ με τις «ευλογίες» του Ακάρ – «Καλοί» Τούρκοι κυνηγούν «κακούς» Έλληνες

Κοινοποίηση:
akar-sirial

Σειρά με κακούς Έλληνες εγκληματίες και Τούρκους στρατιώτες που τους κυνηγούν στα ελληνικά νησιά έκανε την εμφάνισή της στην τουρκική κρατική τηλεόραση.

Το προκλητικό όμως του πράγματος δεν σταματά εδώ. Στην παρουσίαση της σειράς παρέστη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, δίνοντας με σαφή τρόπο και μια κρατική «σφραγίδα» στο θέμα.

Η σειρά του TRT1 «Κόκκινη σημαία» («Al Sancak») έχει αρκετά προπαγανδιστικά αν όχι και ανθελληνικά στοιχεία.

Θέμα της οι Τούρκοι στρατηγοί, οι οποίοι σχεδιάζουν αποστολή με στόχο για να καταπολεμήσουν τρομοκράτες και λαθρέμπορους όπλων που απειλούν την Τουρκία.

Ο στόχος βρίσκεται σε ένα νησί εκτός Τουρκίας. Αν και το νησί δεν έχει όνομα, βλέπουμε συνθήματα στα ελληνικά και χάρτες με την Ελλάδα, ενώ οι «κακοί» είναι οι Έλληνες λαθρέμποροι και εγκληματίες. Στους τοίχους υπάρχει το σύνθημα «Αλληλεγγύη στον Μαζιώτη» και συνθήματα όπως «Έξω οι Ναζί».

Ο Ακάρ, μαζί με στρατιωτικούς διοικητές, παρακολούθησαν τη νέα σειρά σε ειδική προβολή, μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ του TRT. Αχμέτ Αλμπαϊράκ, τον γενικό διευθυντή του TRT, Μεχμέντ Σομπατσί, ηθοποιούς και παραγωγούς της σειράς.

Ο υπουργός Άμυνας είπε μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεται ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του τουρκικού στρατού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η μπαμπεσιά στο αίμα σας γιουσουφάκια απο πίσω τον παίρνετε απο πισω προσπαθείτε μια ζωή να λυσετε τα προβλήματα σας Τσογλάν….από μικρά σας μαθαίνουν το τσογλάν…..

Comments are closed.