Προκλητικός ο Ακάρ: “Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας στη Γαλάζια Πατρίδα”

Κοινοποίηση:
akar

Σε προκλητικές δηλώσεις προέβη και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος σε μήνυμά του τόνισε ότι «στην ανατολική Μεσόγειο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβίωσης οποιουδήποτε σχεδίου που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία και την “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”».

Μεταξύ άλλων, ο Ακάρ υπογράμμισε ότι «η Τουρκία έχει την αποφασιστικότητα, τη θέληση και την ικανότητα να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στη Γαλάζια Πατρίδα της που περιλαμβάνει και την Κύπρο».

Αναλυτικά το μήνυμα του Χουλουσί Ακάρ:
«Το τουρκικό Ναυτικό συνοδεύει και προστατεύει το Oruc Reis κι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων , συμφερόντων της της Τουρκίας στις θαλάσσιες περιοχές που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. Η Τουρκία έχει την αποφασιστικότητα, τη θέληση και την ικανότητα να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στη Γαλάζια Πατρίδα της που περιλαμβάνει και την Κύπρο.

Στην ανατολική Μεσόγειο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβίωσης οποιουδήποτε σχεδίου που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία και την “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” και δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στην περιοχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΩΣΤΟΥ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Η ΑΒΡΑΚΟΣ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΧΕΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΛΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ !!!!

  2. ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΕ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΘΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΠΛΙΣΜΑ ΦΟΥΝΤΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΜΗΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.

  3. Εεεε ακαράκο γουστάρω να σε δω σε live την ώρα που σκούζεις και δεν βγαίνει το σκ@το σου…. να πέφτει και ο ιδρώτας και να σφίγγεσαι αχαχχαχα

Leave a Response