Προκλητικός και αμετανόητος ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας: «Γιατί να ζητήσω συγνώμη;

Κοινοποίηση:
makrinitsa-1

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στη Μακρινίτσα αναμένεται να υπάρξουν αύριο, Δευτέρα,
καθώς ο συνήγορος του συλληφθέντα θα ζητήσει τον διορισμό πραγματογνώμονα, ο οποίος θα αποφανθεί εάν ο 31χρονος είχε συνείδηση των πράξεών του ή έχει το ακαταλόγιστο.


Η πραγματογνωμοσύνη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση σχετικά με το εάν ο συλληφθείς για τη δολοφονία της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του και του 30χρονου αδελφού αυτής, θα πρέπει να προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού ή να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Όπως μεταφέρει το thenewspapaper.gr, ο δικηγόρος του, Δημήτρης Βούλγαρης, θα ζητήσει την παρακολούθησή του από ειδικούς αλλά και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα.

Τι είπε ενώπιον του ανακριτή
Ο κ. Βούλγαρης σημείωσε πως κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο 31χρονος δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα καθώς διερωτήθηκε εάν θα είναι «παρών» στη διαδικασία ο 30χρονος δολοφονηθείς αλλά και η 28χρονη μαζί με το παιδί τους.

«Έχω ένα μαύρο πέπλο» είπε στον ανακριτή επανειλημμένα, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, ενώ δεν δέθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του καθώς, όπως είπε, δεν έχει κάνει κάτι τόσο κακό.

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» διερωτήθηκε.«Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας. (…) Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

  2. ολοι οι δολοφόνοι τρελοι το παιζουν ανοιξτε το γουδί και να καεί στην στην κόλαση μετα

  3. Πουλάει τρελίτσα αλλά δεν αγοράζει κανείς….

Comments are closed.