Προκλητικός Οκτάι: “Η Αμμόχωστος είναι δικιά μας! Περαστικά σας”

Κοινοποίηση:
oktai

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον παράνομο τηλεοπτικό σταθμό του ψευδοκράτους  «Μπαϊράκ»,  απευθυνόμενος στην Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους είπε πως «το Βαρώσι (περίκλειστη περιοχή Αμμοχώστου) δεν μπορεί να διατηρηθεί ως ερείπιο, μπορεί να γίνει ξανά το μαργαριτάρι της Κύπρου. Όλοι επωφελούνται από αυτό. Θα συνεχιστεί η πρωτοβουλία για το Βαρώσι. Η Ελλάδα και η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να ξεχάσουν ότι το Βαρώσι θα τύχει παζαρέματος. Τελείωσε αυτό. Περαστικά σας».

O Οκτάι είπε ότι η πρωτοβουλία για το Βαρώσι – όπως ονομάζουν το άνοιγμα μέρους της περιφραγμένης πόλης – ήταν μια κίνηση καλής θέλησης και πρόσθεσε ότι «εδώ ιδιοκτήτες είμαστε εμείς. Η τδβκ (ψευδοκράτος)».

Το άνοιγμα του Βαρωσίου, πρόσθεσε, αποφάσισε η «κυβέρνηση» και η Τουρκία το στήριξε. «Είναι καλύτερα το Βαρώσι να είναι κλειστό και να τριγυρνούν τα ποντίκια ή τα παιδιά να κάνουν εκεί ποδήλατο» διερωτήθηκε.

Κατά τον Τούρκο Αντιπρόεδρο υπάρχουν δύο γείτονες, η Ελλάδα και η Τουρκία και εδώ στην Κύπρο, η «τδβκ» – όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – και οι Ελληνοκύπριοι. «Τα προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε αμοιβαία, συνομιλώντας. Κάτι άλλο εκτός από αυτό δυσκολεύει την λύση» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Από πού την έφερες την Αμμόχωστο, μωρή μογγολομαμμή, και είναι δική σου ;;;
    Ξέρεις τουρκόσπορε, δικό μας είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε, αναπτύξαμε, εξελίξαμε … και όχι κάτι που κλέψαμε από τον ιδιοκτήτη του με ύπουλα μέσα και πλάτες πατρόνων … Στην περίπτωσή σας, δική σας είναι ΜΟΝΟΝ η γη των προγόνων σας, η Μογγολία …
    Τον 3ο π.Χ. αιώνα που πρωτοχτίστηκε η πόλη από τους ΄Ελληνες (Πτολεμαίους των Ελληνιστικών χρόνων), ούτε δείγμα / ίχνος τουρκοσποράς δεν υπήρξε στην περιοχή … Ουσιαστικά, σύμφωνα με μαρτυρίες αρχαίων κειμένων και με ευρήματα αρχαιολογικών ανασκαφών, η Αμμόχωστος υπήρξε η διάδοχος της πιο φημισμένης και πιο σημαντικής αρχαίας πόλης της Κύπρου, της Σαλαμίνας, η οποία είχε ιδρυθεί μετά το τέλος του Τρωικού πολέμου από τον Τεύκρο, το γιο του Τελαμώνα και αδελφό του Αίαντα, από το Ελληνικό νησί της Σαλαμίνας…
    Το γεγονός ότι, μέσα στο διάβα των ιστορικών χρόνων, την πόλη κατέκτησαν -προσωρινά- βάρβαροι επιδρομείς (Πέρσες, ΄Αραβες, Φράγκοι, οθωμανοί, ΄Αγγλοι αποικιοκράτες), δεν την καθιστά ιδιοκτησία κανενός βαρβάρου επιδρομέα … η ιδιοκτησία παραμένει στους ιδρύσαντες και κατοικήσαντες την πόλη, από αρχαιοτάτων χρόνων, ΕΛΛΗΝΕΣ …
    Στους ΕΛΛΗΝΕΣ ανήκει και στους ΕΛΛΗΝΕΣ θα παραμείνει η ιδιοκτησία της …
    Πίσω στην Μογγολία σας, ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, που ό,τι κατέχετε ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ είναι ΚΛΕΜΜΕΝΟ με ειδεχθέστατες πράξεις (άνανδρες σφαγές, άγριες εκδιώξεις, ανηλεείς λεηλασίες, φρικτές γενοκτονίες ΑΜΑΧΩΝ) … ΄Αντε στο διάολο ανιστόρητα, αμόρφωτα, απολίτιστα και υπανάπτυκτα μογγολοειδή …

  2. Ο εγκέφαλος σου έχει πάθει μαλάκυνση. Πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσετε πολλούς λογαριασμούς. Και τότε δεν θα σας λυπηθούμε καθόλου.

  3. Δικιά σου είναι μογγόλε κλέφτη. Μέχρι να έρθει η ώρα η δικιά μας που θα γελάσουμε τελευταίοι. Και έρχεται η ώρα. !!! Όπου ο κούλης και ο κάθε καραγκιόζης μπεκρής θα εξαφανιστούν μαζί τους και της κορώνας ο γιός !

Comments are closed.