Προκαλούν όσο δεν πάει οι Τουρκαλάδες: Γιαϊτζί: «Το 2016 οι Έλληνες θα εισέβαλαν στην δυτική Τουρκία – Μαζί με μέλη της FETO»

Κοινοποίηση:
Τζιχάντ Γιαϊτζί

Ο «θεωρητικός» της Γαλάζιας Πατρίδας και του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, απόστρατος ναύαρχος και πρώην αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ Τζιχάντ Γιαϊτζί, υποστηρίζει πως η Ελλάδα είχε σχέδιο για εισβολή στη δυτική Τουρκία εάν πετύχαινε το πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Ιούλιο του 2016.

Οι απαιτήσεις της Ελλάδας
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ulusal Kanal, ο Τζιχάντ Γιαϊτζί είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά μόνο οι απαιτήσεις της Ελλάδας.

Τόνισε ότι τα 23 νησιά, στο Αιγαίο, αποδόθηκαν στην Ελλάδα με τις συμφωνίες των Παρισίων και της Λωζάνης, με τον όρο να είναι αποστρατικοποιημένα.

Κατά συνέπεια, η Ελλάδα, εξοπλίζοντας και στρατιωτικοποιώντας αυτά τα νησιά, κατάργησε με τα ίδια της τα χέρια αυτόν τον όρο παράδοσης της κυριαρχίας της.

Η… εισβολή στη Δυτική Τουρκία

Επίσης, ανέφερε ότι, αν πετύχαινε το πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016 οι Ελληνες θα εισέβαλαν στην Τουρκία.

«Στις 15 Ιουλίου του 2016, αυτοί (οι Ελληνες) στο πλαίσιο της Μεγάλης Ιδέας, μαζί με τα μέλη της FETO, θα έκαναν κανονική εισβολή στη δυτική Τουρκία. Θα έκαναν κανονική εισβολή» επισήμανε ο Τζιχάντ Γιαϊτζί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response